Kita semua mesti mempunyai impian untuk mendapat berat badan unggul. Yelah, kalau berat badan terkawal, nak beli baju pun mudah, nak berjalan pun tiada masalah, rasa lebih yakin dengan diri sendiri.

Memang, bila dah cuba pelbagai produk dan masalah yang dihadapi tidak berjaya di atasi, kita akan rasa sedih. Sudahlah tidak berkesan, masalah lain pula yang timbul. Memang boleh jadi fobia, kan?

Memang benar, di Shaklee terdapat rangkaian produk khas untuk menurunkan berat badan yang terdiri daripada ESP, Cinch Shake Mix, Alfalfa, Herblax, Lecithin, Omegaguard dan Cinch Energy Tea Mix.

Walaupun kesannya adalah yang terbaik jika kita mengambil kesemuanya. Namun, jika anda mempunyai kekangan kewangan, anda boleh mencuba Set Bajet ini.

Set Bajet Diet Shaklee terdiri daripada kombinasi Lecithin + herblax + Alfalfa Complex . Jangan ingat bajet tidak bagus tau..

Manfaat Set Kurus Bajet Shaklee

Diantara manfaat setiap suplemen di dalam Set Bajet Diet Shaklee adalah :

Herblax : membantu untuk proses detoks usus besar

Alfalfa Complex : membantu untuk proses detoks usus kecil, usus besar, darah dan tubuh. Ia juga merupakan fiber yang boleh memberi kita berasa kenyang lebih lama dan menjadikan tubuh terasa lebih ringan.

Lecithin : Pengemulsi lemak. Memecahkan lemak-lemak yang terdapat di dalam tubuh yang kemudiannya di angkut keluar orang alfalfa dan herblax.

Owh.. Sebelum itu… anda nak dengar kisah daripada seorang pengguna set bajet Diet Shaklee tak? Jom tengok video di bawah.

Di Berjaya Turun 13kg Berat Badan Hanya Dengan Set Bajet Diet Shaklee

Assalamualaikum..
Saya Ruzanna Hanee. Saya nak kongsikan pengalaman saya menggunakan Set Kurus Shaklee.

Sebelum kenal Shaklee, saya dah pernah cuba bermacam-macam produk untuk kurus yang ada di pasaran. Asal nampak iklan je, mesti nak cuba. Tapi malangnya, mungkin tak serasi dengan saya.

Kesannya, sampai nak ke toilet pon tak sempat dah nak ‘terbuang’ dalam seluar. Ada sekali tu kena cery-bery sampai 2 minggu, akibat makan produk XXX. Berat badan tak turun-turun pun, sakit je yang saya dapat.

Sampai la satu hari tu, saya tengok kawan dok post pasal Shaklee. Time ni la first time saya berkenalan dengan Shaklee, bukan takde sebelum ni kawan post tapi buat dek je time tu.

Permulaanya saya ambik Vitalea, Lecithin, Alfalfa Complex dan Herb-Lax.

Mula tu takut jugak, fobia takut kena ulang alik ke tandas. Tapi alhamdulillah, saya takde pon kena masalah seperti ‘terbuang’ atau ter’cery-bery’.

Proses buang air besar tu macam biasa dan badan saya rasa lebih segar dan sihat. Penurunan berat badan?

Alhamdulillah berat badan saya turun dengan pengambilan set diet ni secara disiplin dan konsisten. Turun 13kg, dari 88kg, now tinggal 75kg.

Sekarang, saya maintain makan Lecitin dan Alfalfa Complex (orang panggil SetKurus Bajet Shaklee) untuk membantu saya menurunkan berat badan sehingga mencapai BMI yang normal.

Apa yang penting pilihlah produk yang selamat, semulajadi dan berkesan…Saya sudah, anda bila lagi ?

– NOR RUZANNA HANEE

turunkan berat badan dengan selamat

 

Anda Patut Cuba Set Bajet Diet Ini!

Bagaimana? Terujakan dengar kisah Ruzanna Hanee ni.

Ambil Set Bajet Diet Shaklee ni pun mampu turunkan berat badan dengan banyak, bagaimana agaknya jika kita mengambil Set Lengkap Diet Shaklee ye??

Jangan malu dan segan untuk hubungi saya. Anda akan diberi info lanjut berkaitan produk dan masalah serta konsultasi secara eksklusif.

Untuk dapatkan harga bertuah untuk set ini juga pun boleh. Jom turunkan berat badan dengan selamat.

Duit boleh dicari, tetapi kesihatan itu lebih “MAHAL” harganya.

– HUBUNGI –

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

 SMS / Call / Whatsapp:
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

Shaklee ID:
866451

Facebook Comments:
Wanita Ini Dedah Cara Berkesan Turunkan Berat Badan 13kg dalam Masa 8 Bulan. Ini Rahsianya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge