Shaklee sudah berada di Malaysia sejak lebih 25 tahun dulu. Hampir seluruh Semenanjung Malaysia serta Sabah dan Sarawak sudah tahu tentang kewujudan Shaklee.

Ini kerana pengguna berdaftarnya (ahli eksklusif) sahaja sudah hampir mencecah ke 2 juta orang yang datang dari segenap pelosok negeri di Malaysia.

Sementara sebahagian besar daripada mereka menjadi pengguna produk yang setia, setengah yang lainnya pula begitu bergiat aktif menerokai peluang bisnes bersama Shaklee.

Pengedar Shaklee Terbaik Di Malaysia

Produk Shaklee sekarang memang macam pisang goreng panas. Sangat terkenal dan laris. Saya restock produk aje, cepat habis dalam masa yang singkat.

Kadang-kadang hampir setiap hari kena restock barang di branch Shaklee Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Owh.. buat anda yang tinggal di Kulim dan masih tercari-cari pengedar Shaklee di Kulim atau kawasan berhampiran sekitarnya, anda boleh dapatkannya secara terus daripada saya. Shaklee Independent Distributor anda yang SAH.

pengedar shaklee di kulim

Saya adalah pengguna tegar Shaklee sejak Oktober 2011. So, congak-congak sudah lebih dari empat tahun (sekarang 2016) saya dengan Shaklee ni.

Ini juga bermakna sudah empat tahun lebih saya aktif berkongsi kebaikan Shaklee ni dengan ramai orang. Alhamdulillah. Masih Aktif dan akan terus aktif. Masih setia dan InsyaAllah akan terus setia dengan Shaklee.

Kelebihan Pengedar Shaklee Di Kulim

Kelebihan yang anda boleh dapat apabila membuat pembelian dengan saya adalah

  • Jimat Masa : Tak tahu nak beli produk Shaklee yang hot tu kat mana? Anda hanya perlu hubungi kami di 019 – 477 1733 untuk membuat pesanan produk. Perkhidmatan yang kami tawarkan termasuk konsultasi eksklusif produk dan penghantaran kepada anda sama ada secara KURIER ke seluruh Malaysia atau C.O.D. di Kulim / kawasan sekitarnya. Kami mempunyai READY STOCK yang dapat menjimatkan masa anda untuk dapatkan produk Shaklee secepat yang mungkin, Insya Allah. Jangan lupa! calling-calling dulu.
  • Jimatkan Kos Pos : Tak sanggup tunggu abang kurier hantar produk hot kegemaran anda? Boleh sahaja dapatkan secara langsung secara C.O.D sama ada di premis kami atau kami hantarkan terus kepada anda. Barang dapat sepantas kilat ke tangan anda & off course jimat duit kurier.

 

Rangkaian Produk Shaklee

 

  • Shaklee On The Go : Namakan sahaja apa produk shaklee yang anda inginkan. InsyaAllah ia tersedia dalam stok harian kami dan menunggu untuk anda pick up secepat mungkin.
  • After Sales Service : Saya tidak mengamalkan konsep “Touch-and-Go” tapi “Touch-and-Care”. So, jika anda adalah pelanggan saya, dan terdapat kemusykilan tentang apa-apa yang berkaitan tentang shaklee, anda dialu-alukan untuk menghubungi saya, bila-bila masa dan dimana sahaja.. Sekali sekala saya juga akan hubungi anda untuk maklum balas tentang suplemen yang anda ambil. Untuk memastikan anda mendapat kebaikannya secara optimum. Value for your money. :)))

pengedar shaklee di kulim

Yang atas tu antara stok yang ada. Hampir semua produk shaklee ada. Ready stock. InsyaAllah.
Almari bawah ni adalah display cabinet untuk reward-reward shaklee, hadiah dari shaklee, hadiah dari “mami” dan “neni” biz..
pengedar shaklee di kulim
Semangat kan?? Opkosss. By the way, saya ada blog yang lain iaitu www.nutrisimalaysia.com. sebab tu anda tengok watermark di situ tertulis nama blog yang lain. Ada masa jemput ke sana ya. TQ.
Shaklee Mesra Alam Sekitar

Sihat Adalah Pelaburan Jangka Panjang. Anda Sihat Keluarga Suka!.

– HUBUNGI –

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

 SMS / Call / Whatsapp:
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

Shaklee ID:
866451

Kenyataan di dalam halaman ini tidak dinilai oleh badan FDA (Food and Drug Administration).
————————————
Ia tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat  atau mencegah sebarang jenis penyakit

Nama Anda*

Alamat Email Anda*

No. Telefon (Optional)

Perkara*

Ringkasan Order/Pertanyaan

Facebook Comments:
Pengedar Shaklee Di Kulim Kedah : Jimatkan Masa Dan Duit Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge