Assalamualaikum & hai semua.

Apa khabar? Harap korang semua sihat & happy selalu.

Saya Nor Fadhilah Mohamad Izaraee, pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah, semanggol dan Batu Kurau, Perak yang sah dan berdaftar. Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, boleh hubungi saya.

Pengedar Shaklee Taiping dan Bukit Merah

Hari ni saya nak share kisah special dengan anda. Tentang apa ye? Ok, kisahnya bermula begini… 

Bermulanya Perkenalanku Dengan Shaklee

Semuanya bermula pada tahun 2014. Bila saya sedang tercari-cari suplemen untuk kecergasan & tenaga. Faktor jadual kerja yang sibuk dan padat membuatkan saya kerap berasa letih.

So, saya kena buat sesuatu. Takkan badan nak letih-letih dan mereput macam orang tua. Orang muda dan bujang lagi mestilah kena kuat fizikal dan mental kan.

Off course pilihan begitu banyak! Cuma, masa tu saya tetapkan syarat kepada diri sendiri supaya cari suplemen yang betul-betul berkesan, selamat & halal. Ya, sebab saya nak amalkan sepanjang hidup saya.

Alhamdulillah, dari situlah saya bertemu jodoh dengan Shaklee, yang kebetulan diperkenalkan oleh upline saya. Saya bermula dengan mencuba supelem asa protein, ESP dan multivitamin & multimineral, Vitalea.

Alhamdulillah, ia tidak mengambil masa yang lama untuk saya rasa kebaikan kesannya. Syukurnya Allah sahaja yang tahu. Betapa bertuahnya saya dapat kenal dengan Shaklee dan atas asbab itulah saya dapat alternatif terbaik untuk kembali bertenaga dan cergas, malah lebih sihat.

 

Pengedar Shaklee Taiping, Bukit Merah, Semanggol dan Batu Kurau, Perak

Tidak kisah apa jua keperluan anda, saya sedia membantu. Produk Shaklee boleh membantu untuk :

  • ibu sedang dalam pantang (bersalin normal atau pembedahan)
  • ibu hamil trimester 1, 2 dan 3
  • ibu menyusu bayi
  • anda yang mahu kurus
  • anda yang selalu keletihan
  • anda yang mahu cuba hamil
  • anda yang mahu cantik dan ada masalah kulit
  • anda yang ada masalah kesihatan termasuk stroke, diabetes, kolesterol tinggi, kebas-kebas, buah pinggang bocor, kanser, rabun, gastrik, pedih ulu hati
  • kanak-kanak yang sering tidak sihat (sering demam dan selsema) dan ada masalah sembelit
  • jatuh sakit disebabkan jangkitan kuman, bakteria, virus seperti kencing tikus, demam denggi
  • dan lain-lain

Tidak kira apa keperluan anda, Shaklee boleh bantu anda. Hubungi saya untuk bantuan lanjut.

 

Apa Yang Best Sampai Kena Join Shaklee ni?

Dari titik perkenalan itu, saya juga terus mendaftar sebagai ahli Shaklee. Kenapa saya daftar? OK, ini 5 sebab penting kenapa saya suka daftar sebagai ahli Shaklee:

  1. Dapat jimatkan jumlah harga produk yang saya nak beli. Ya, boleh jimat harga hingga 20% berbanding harga pasaran untuk bukan ahli. Lebih jimat lagi bila ada promosi bulanan Shaklee.
  2. Dapat Cash Back jika jumlah pembelian dalam satu resit melebihi 200UV. Bahkan dapat daftar ahli secara percuma. Save lagi RM.
  3. Dapat konsultasi secara percuma dan berterusan. Ini termasuk khidmat nasihat pembelian, panduan & jadual pemakanan atau apa sahaja info tentang Shaklee. Kita berhak dapatkannya dari Shaklee Independent Distributor, SID (upline) yang kita daftar kepadanya.
  4. Jika berminat, kita berpeluang untuk menjadi SID yang menjalankan bisnes. Sudah tentu dapat bonus mengikut kelayakan dan jualan. Wow! Dapat RM lagi.
  5. Lebih maju lagi, kita berpeluang menikmati 3C – Cash, Car & Convention secara bulanan atau tahunan. Wah, ini lagi best.

Kita berhak mendaftar sebagai ahli Shaklee sama ada untuk makan sendiri atau berbisnes. Jangan risau, jika berminat untuk berbisnes kita akan dibantu dan dibimbing oleh upline-upline hebat melalui coaching group secara online atau offline.

Adakah Shaklee Selamat?

Inshaa Allah, jangan risau untuk dapatkan produk Shaklee sebab ia disahkan HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

sijil halal shaklee 2016

Bukan itu sahaja, ia juga terbukti selamat, berkesan dan semulajadi. Setiap produk mempunyai latar belakang kajian yang tertentu sebelum dihasilkan dan keberkesanannya kepada manusia (bukan haiwan).
Shaklee Mesra Alam Sekitar

Pengedar Shaklee Terbaik Anda!

Khas buat anda warga Perak di sekitar Taiping, Batu Kurau dan Bukit Merah; anda boleh dapatkan produk Shaklee daripada saya. Nak jadi ahli Shaklee pun boleh (Kenapa? Sila rujuk 5 sebab di atas).

Saya akan berikan konsultasi eksklusif secara percuma, penghantaran serta khidmat lepas jualan yang terbaik buat anda .

Banyak lagi nak cerita ni sebenarnya cuma tak sempat. Inshaa Allah lain kali kita sambung cerita lain pulak ye.

Psttt…Nak tahu lebih lanjut tentang Shaklee? Jom calling-calling Fadhilah segera:

 

Nor Fadhilah Bt Mohamad Izaraee
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit merah dan Batu Kurau, Perak

Shaklee ID
1128414

SMS | Call | Whatsapp:
019 – 455 5534

Email
ielah_raihan@yahoo.com

FB : Fadhilah Izaraee

Dapatkan produk Shaklee secara:

  • C.O.D (Cash On Delivery) : Kawasan Batu Kurau, Taiping, Kamunting, Kampung Dew, Selinsing, Semanggol & Bukit Merah; Perak.
  • Penghantaran Secara Pos : Ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak .

daftar ahli shaklee

 

Facebook Comments:
Pengedar Shaklee Taiping, Bukit Merah, Semanggol dan Batu Kurau, Perak

Leave a Reply

Your email address will not be published.