Mencari kerja makan gaji di zaman sekarang adalah tidak mudah. Kerja kosongnya sedikit, para graduan yang menganggur terlalu ramai. Adakah anda termasuk dalam golongan graduan lepasan universiti yang masih mencari kerja kosong?

Jika ya, saya ada suatu tawaran yang menarik untuk anda. Anda perlu teruskan pembacaan anda kerana mungkin anda ditakdirkan untuk jana pendapatan online 4 angka hanya dari rumah sahaja.
jana pendapatan online
Alhamdulillah, pada awal bulan ini, kami berpeluang mendengar taklimat ringkas tentang 1 program khas yang baru diperkenalkan oleh Shaklee Malaysia untuk belia-belia di Malaysia. Namun, program ini untuk tempoh masa terhad sahaja. Program Khas itu adalah Young Enterpreneur System (YES).

Saya faham impian anda, kerana suatu masa dahulu, saya juga pernah berada di usia anda. Sebaik tamat pengajian di Universiti, dengan semangat yang berkobar-kobar, saya mengorak langkah untuk meninjau peluang pekerjaan yang baik.

Pada ketika itu, pelbagai impian bermain diminda. Mahu kereta besar, mahu ada rumah idaman, mahu bercuti ke tempat idaman, mahu hantar emak ayah menunaikan umrah dan haji, mahu bagi emak ayah pencen bulan-bulan, mahu mengumpul duit untuk berkahwin, mahu ada simpanan juta-juta dan pelbagai lagi.

Itu impian anda? Betul tak? Itu juga impian saya, dari dahulu sehingga kini. Namun, kita perlu sedar bahawa impian tidak seindah realiti. Untuk mendapat apa yang kita impikan adalah tidak mudah.

Ramai juga yang menganggur tanpa membuat apa-apa. Hutang PTPTN sudah mula menjengah minta di bayar. Jadi, dari hanya duduk sahaja, apa kata gunakan waktu yang terluang itu untuk sesuatu yang bermanfaat untuk diri sendiri dan untuk keluarga tersayang.

Apa itu YES

YES adalah satu program khas selama 13 bulan untuk membina empayar perniagaan Shaklee anda sendiri. Ia adalah peluang yang diberi oleh Shaklee kepada generasi muda untuk menceburi bidang perniagaan kesihatan.

Tempoh Masa

May 2015 – Oktober 2015

Insentif Khas

  1. Shaklee menawarkan insentif khas kepada anda yang mendaftar keahlian di bawah skim YES iaitu :
    Percuma 1 botol Vitalea Iron Formula (multivitamin semulajadi tertua dan terbaik di dunia). Ia diberikan secara percuma sempena menyambut Ulang tahun kelahiran vitalea ke-100 tahun.
  2. Layak membeli 4 Set Khas Produk Shaklee Paling laris dengan potongan harga EXTRA 5% dari harga asal.
  3. Bonus bulanan berganda 100% untuk tajaan minima 6 orang pada bulan yang sama dengan pembelian minima RM400 di dalam bulan yang sama. Contoh. Jika bulan tersebut anda mendapat bonus tajaan RM700, Shaklee akan gandakan bonus tajaan menjadi RM1400.
  4. Pendapatan tunai bulanan EXTRA 10-50% setiap bulan selama 13 bulan jika layak. Sebagai contoh, bonus anda pada bulan ini adalan RM1400. Shaklee akan gandakan bonus anda menjadi RM1400 + 50% extra, menjadi RM2100.

4 Set YES

jana pendapatan online

jana pendapatan online

jana pendapatan online jana pendapatan online

Hadiah Hebat

Jika mencapai rank Master Coordinator di antara tempoh 13 bulan, Shaklee akan memberi anda tambahan RM10,000 secara TUNAI berserta trofi untuk anda simpan dan jadikan kenangan terindah atas usaha yang anda lakukan.

** Hadiah ini tidak termasuk bonus tambahan 50% setiap bulan.

Ahli-ahli di bawah program usahawan YES ini berpeluang mendapat pendapatan sekurang-kurangnya RM2000 sebulan. Namun, diingatkan, skim ini bukan skim cepat kaya. Ia masih bergantung kepada usaha yang anda lakukan untuk meningkatkan jualan. No easy money, orang tua kata.

Pada 6-7 June 2015 yang lalu ini telah berlangsung National Conference Shaklee 2014/2015 bertempat di MIECC, Seri Kembangan, Selangor. Ia merupakan Majlis terbesar Shaklee khas Untuk para pengedarnya yang layak. Mungkin anda juga akan berada di sana pada tahun hadapan dan di raikan di atas pentas yang gah dan gilang gemilang itu. Saksikan sendiri di dalam video di bawah suasana di sekitar berlangsungnya majlis Shaklee ini.

National Conference Shaklee 2014/2015 Highlight from iReach HD on Vimeo.

 

Jika anda berimpian setinggi langit, manfaatkan masa senggang yang ada, untuk anda mengorak langkah, bagi mencapai impian anda.

Saya ingin anda fikirkan soalan ini
Kehidupan bagaimana yang aku impikan selama ini?

Adakah kehidupan yang bebas kewangan?
Adakah kehidupan yang mendekatkan aku pada Allah?
Adakah kehidupan dengan masa yang terikat dengan rutin kerja?
Adakah kehidupan yang bebas masa
Adakah kehidupan yang bebas untuk membuat pilihan?
Adakah kehidupan yang tersepit tanpa rasa ada pilihan untuk dibuat?

Jika kita boleh dapat semuanya, bebas kewangan, bebas masa, dan mempunyai kebebasan untuk membuat pilihan.. mengapa kita harus pilih salah satu, benar kan?

Pilihan di tangan anda.
Buat pilihan yang bijak hari ini, untuk kehidupan yang selesa di masa depan.

Retire Rich, Retire Young.

Saya sedia membantu anda menjana pendapatan online hanya dari rumah, tidak kira dimana pun anda berada.

Master Norhanita
019-4771733
norhanita@yourfabulousmama.net

Facebook Comments:
Program Khas Jana Pendapatan Online Untuk Lepasan Universiti

6 thoughts on “Program Khas Jana Pendapatan Online Untuk Lepasan Universiti

  • June 15, 2015 at 6:31 pm
    Permalink

    wah..leh la budak-budak lepasan universiti ni wat kerja online nih kalau ada yang minat kann

    Reply
    • June 16, 2015 at 11:28 am
      Permalink

      Program YES terbuka kepada semua termasuk mahasiswa/mahasiswi. Selain menjana pendapatan, juga sebagai platform untuk mengenal dunia bisnes berasaskan network yang tulus, mulus dan suci..hehe

      Reply
  • June 21, 2015 at 5:46 am
    Permalink

    Bagus jugak ada peluang2 macam ni. Graduan perlu bijak mencari peluang.. Ruang dah terbuka seperti ni patut tak dilepaskan..

    Congrats Norhanita..great entry! 🙂

    Reply
    • June 21, 2015 at 8:42 am
      Permalink

      thanks ctfand :)))
      mungkin sudah tiba masanya bangsa melayu untuk buka mata kan… cabang rezeki itu tidak terhad setakat makan gaji aje.

      Reply
  • August 15, 2017 at 3:02 pm
    Permalink

    Teringin nak start keje dari rumah ni…

    Reply
    • August 15, 2017 at 10:27 pm
      Permalink

      Salam Cik/Puan Nura Medina. In Shaa Allah boleh je kalau nak kerja hanya dari rumah. Cuma kena sanggup belajar dan menerima risiko.

      Sesetengah orang bekerja dari rumah hanya selepas tidak menjumpai apa yang dicarinya di dalam kerjaya sebelumnya. Ada yang disebabkan faktor kekangan keluarga dan mobiliti, dan macam-macam sebab lagi. Tapi usaha tetap kena lebih, banyak belajar dan dapatkan restu suami/keluarga. Itu jalan terbaik.

      Jika nak cuba berbisnes dengan Shaklee, boleh hubungi saya di 019 – 477 1733 (norhanita). In shaa Allah sayabantu sebaik mungkin hingga berjaya.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.