Hai semua. Biasanya saya selalu cerita apa yang shaklee bagi setiap bulan iaitu cash bonus dan car bonus kan? Tapi entry kali ni saya nak cerita apa yang shaklee bagi hanya sekali aje setahun. Hanya kepada yang layak. Tahun ni ramai yang dapat. X tahu berapa. Ribuan juga dengar ceritanya.

 

Apa Yang Shaklee Tawarkan Selain Cash Bonus

Shaklee bagi “convention”. Convention tahun ni menarik sebab ada 2 event yang berlaku serentak iaitu “star achiever award” dengan “convention qualifiers” (point) untuk dapat penginapan 3 hari 2 malam di Sunway resort Hotel & Spa plus treats.

Buat yang tidak tahu, 7-8 june yang lepas, shaklee ada menganjurkan National Conference, yang buat julung- julung kalinya dibuat selama 2 hari. selama ni 1 hari aje. Maybe sebab penyertaan terlalu ramai. Penat betul rasanya National Conference Shaklee kali ni. Jadual agak pack. Tapi seronok sangat. Berbaloi rasanya bekerja keras setahun yang lalu tanpa henti.

Star achiever award ni award yang shaklee bagi kepada mereka yang perform. Ada kriteria-kriterianya. Tahun ni, saya dapat 8 awards. Alhamdulillah. Dan, untuk convention qualifier penginapan 3hari 2 malam tu, saya dapat 2 tiket, untuk saya dan suami. So, dapat la 1 bilik. Syukur sekali lagi. Berbaloi rasanya keringat, air mata darah yang mengalir.haha. Opss.

Meh tengok apa yang saya bawa pulang. Bunga dah takde. Tinggal dkt rumah emak. Ngeee 😉

apa yang shaklee tawarkan
apa yang shaklee tawarkan
apa yang shaklee tawarkan

Saya dapat sikit aje. Ramai lagi yang bawa balik lagiii banyak. Semoga tahun depan lagi ramai anak cucu cicit saya dapat award. Dan lagi banyak dari yang saya dapat.

Amiin.

Apa yang saya ada hari ini, dan dapat hari ini, adalah untuk mereka : FJM Families yang sangat saya sayang. Selain yang di atas, ada 1 lagi perkara yang saya takkan dapat dimana-mana iaitu ikatan ukhuwah antara sesama ahli biz. 1 family besar. Duduk jauh2.. tapi.. Jauh dimata dekat dihati. Alhamdulillah.

Bagi anda yang mahu menjana pendapatan dengan Shaklee, mulakan langkah anda dari sekarang.

         Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it.
Steve Jobs
Facebook Comments:
Apa Yang Shaklee Tawarkan Kepada Ahlinya. Sekali Je Setahun

Leave a Reply

Your email address will not be published.