Pergi bercuti bersama keluarga di Port Dickson mesti ada dalam senarai tempat untuk cuti-cuti Malaysia anda, kan? Kalau biasa pergi memang tidak ada masalah. tapi jika pertama kali, pening jugak tu. Sebab tempatnya agak banyak.

bercuti bersama keluarga di port dickson

Pilihan penginapan di sana sangat banyak. terpulang pada citarasa masing-masing samada ingin menginap di hotel ada bintang atau tiada bintang. Bagi yang pergi bercuti bersama keluarga yang agak ramai, boleh juga menyewa homestay. Lebih jimat dan lebih seronok.

Untuk yang berminat mencari Homestay, saya cadangkan Almai Homestay. Actually homestay paling selesa dan cantik saya pernah menginap. :)))

bercuti bersama keluarga di port dickson

Owner : Arol Azrul

Hp : 0129204929

fb page : Almai homestay

** tapi ia bukan tepi pantai. Anda perlu menaiki kenderaan untuk mandi-manda di pantai. Ia cukup selesa. Aircond di ruang tamu dan bilik utama, 3 bilik, 2 bilik Air, ada mesin basuh dan boleh memasak (tapi kami tak masak pun).

 

Jika anda mahukan tempat penginapan yang betul-betul berhampiran dengan pantai, saya cadangkan anda menginap di Sri Intan Resort. Boleh Google ya ๐Ÿ™‚

bercuti bersama keluarga di port dickson

Ia berkonsepkan Apartment 2 bilik, lengkap dengan ruang tamu, bilik air di dalam setiap bilik, juga mempunyai peti ais. tidak boleh memasak di sini. Yang menariknya disini, ia terletak betul-betul di tepi pantai. Kita hanya perlu berjalan kaki sahaja untuk mandi manda di pantai.

Kawasan itu juga adalah kawasan peniaga berjualan. So, nak beli makanan dan minuman, pakaian dan mainan kanak-kanak, senang sangat. Walaupun apartmentnya biasa-biasa aja, bagi saya sesuailah dengan kadar bayaran yang dikenakan.

Kami kesini adalah sempena Teambuilding Supermom, iaitu group Shaklee kami. Ala-ala santai aje pun. Salah satu pengisian nya adalah Pra Pelancaran MASTERIA.

Anda pernah dengar tentang Masteria? Jika tidak pernah, Masteria ini sebenarnya adalah Gameboard Bisnes Shaklee yang pertama seumpamanya di Malaysia. Ala-ala Monopoli tapi tak berapa sama. Ia dalam bahasa Malaysia…

saya enjoy main MASTERIA ni. Bagi anda yang baru-baru, saya galakkan anda untuk main supaya anda boleh dapat gambaran awal, apa sebenarnya dan bagaimana bisnes shaklee ni berjalan.

Baca Juga :  Gameboard Masteria Shaklee Lagi Best Dari Monopoli

masteria shaklee

Nak tahu apa pendapat mereka yang main MASTERIA ni? Jom tengok sendiri testimoni Pra-Pelancaran Masteria

Jika anda ingin mendapatkan MASTERIA atau ingin bermain MASTERIA ini (ia terbuka untuk semua, ahli dan bukan ahli Shaklee), boleh hubungi saya Norhanita di 019-4771733 atau email ke norhanita@yourfabulousmama.net

Facebook Comments:
Bercuti Bersama Keluarga Di Port Dickson Untuk Keluarga Besar

2 thoughts on “Bercuti Bersama Keluarga Di Port Dickson Untuk Keluarga Besar

  • June 15, 2015 at 7:58 am
    Permalink

    hai pembahasannya sangat menarik, terima kasih sudah berbagi informasi.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.