Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua.

Pada 22hb Februari 2020 yang lepas, kami telah menghadiri BLNC Shaklee yang bertempat di PICC, Putrajaya. Event ni dari pagi sehingga ke petang. Rasa excited nak berjumpa dengan rakan-rakan seperjuangan. Bukan mudah nak jumpa semua SID dari seluruh Malaysia. Hanya ada di event besar Shaklee aje. Salah satunya dekat BLNC Shaklee ni.

blnc shaklee 2020

Secara amnya, BLNC Shaklee adalah tempat untuk semua leader-leader berkumpul untuk mengetahui perancangan tahunan dari Shaklee.

Tahun ni rasa excited sangat sebab bermacam-macam penambahbaikan yang Shaklee akan buat termasuklah membawa masuk produk baru iaitu Res-V (lebih hebat daripada vivix), menambah produk premium, upgrade lawan web shaklee untuk ahli dan untuk orang awam, memperkenalkan promosi yang lebih menarik, peluang lawatan ke USA, Umrah dan Bali tahun hadapan.

Website Shaklee : www.shaklee.com.my

Pada hari itu juga, leader-leader terpilih telah berkongsi tips dan rahsia mereka berjaya mengembangkan bisnes mereka dengan cemerlang.

Pelancaran Res-V juga dilakukan di sini. Bermula dengan perarakan masuk belon-belon gergasi diikuti dengan belon-belon kecil. Kami diberi seorang 1 sebiji belon untuk bersama-sama dengan pengurusan Shaklee untuk meletupkan semua belon-tersebut bagi menandakan secara rasminya Res-V akan berada di pasaran Malaysia.

Semua pun excited nak pecahkan belon. Tiba-tiba ribuan belon dilepaskan dari atas. Lagi lah semua orang sibuk nak pecahkan belon yang ada. Termasuklah kami. Aim nak pecahkan belon sebanyak mungkin. Tak sedar rupanya dalam belon tu ada potongan kertas yang tertera hadiah yang kami bakal dapat. Nasib baik telinga pantas mendengar pengumuman dari MC. Apa lagi, kami pun sepantas kilat kutip mana yang nampak.

Alhamdulillah… ni hasilnya. Sebotol ResV yang berharga RM510. Alhamdulillah. Layan gambar aje lah ye.

Hadiah dari Allah. Sebotol ResV
Aiskrim vivix yang sangat sedap
Booth ResV
ResV tower
Hadiah dari Shaklee untuk semua qualifiers. Nilai lebih kurang RM800 untuk semua tu. Berbaloi? Berbaloi sangat. Alhamdulillah.
Antara leader2 FJM yang hadir
Antara Penambahbaikan dari Shaklee. We go green! Semuanya dihujung jari sekarang ni.
Penambahbaikan produk. Wajah baru. Lebih Moden. Lebih Cantik.
Trip Shaklee untuk cycle depan. Jika nak pergi, masih sempat ni fight. ada 1 tahun punya usaha. Kami mahu ulang balik kenangan di USA pada tahun 2014 dulu. Doakan ya
Panduan produk yang lebih komprehensif, moden dan menarik
Panduan perniagaan yang mesra pengguna dan mudah difahami. Sesuai untuk yang tidak mempunyai pengalaman bisnes
Bergambar diluar hall
Family besar iReach. Kalau semua ada lagi ramai ni.

Anda juga nak tambah pendapatan dengan Shaklee? Nak juga berpeluang untuk menghadiri event khas shaklee ni?

daftar keahlian shaklee

Facebook Comments:
BLNC Shaklee 2020 – Event Khas Untuk Leader Shaklee
Baca Juga :  Pelan Pemasaran Shaklee. Jana Pendapatan Tanpa Had
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.