Cirit birit biasanya bermula dengan perut memulas dan sakit. Ia diikuti dengan cirit-birit yang kerap. Jika dibiarkan berlarutan kita boleh berasa loya dan muntah-muntah. Muka akan mula kelihatan pucat dan cengkung. Badan akan menjadi lemah kerana kekurangan bendalir. Sakit kepala boleh terjadi diikuti dengan demam.

Adakah anda dah cuba bermacam cara dan ingin mengetahui cara hilangkan cirit birit dengan cepat tanpa ubat? Yang penting semulajadi tanpa dadah.

Saya sudah melaluinya dan saya tahu apa rasanya kena cirit birit yang kronik. Sampai berangin satu badan dan sakit seluruh badan. Sakit kepala tak usah cakap. Nak buat apa pun tak boleh. Tak larat nak ke tandas. Nak kemana-mana pun sukar.

Cara Hilangkan Cirit Birit Dengan Cepat

Jika cirit birit yang anda alami adalah disebabkan oleh pengambilan makanan yang tercemar atau rosak dengan kuman virus, bakteria dan parasit, kami ada penyelesaian mudah dan terbaik.

Selain dari mengambil air garam yang boleh di dapati di klinik, kami telah mencuba untuk mengambil nutriferon dari Shaklee. Ia berkesan untuk kamiĀ  dan ramai pengguna nutriferon. Kami percaya ia juga berkesan untuk anda.

Bagaimana Nutriferon Berfungsi

Di dalam tubuh kita terdapat interferon. Ia adalah perisai semulajadi tubuh. Interferon merupakan sejenis protein yang dihasilkan oleh sel-sel sebagai tindakbalas kepada kehadiran jangkitan. Ia akan merangsang fungsi imun badan untuk melawan jangkitan dan penyakit.

Bila kita makan nutriferon, bahan-bahan semulajadi dalam nutriferon akan membantu badan untuk menghasilkan interferon. Jika interferon cukup, lebih cepat la badan kita bertindak untuk melawan penyakit dan lebih cepat la sembuh.

Nutriferon

Apa Kata Pengguna Nutriferon

#1 : Hari tu ada downline dan seminggu cirit birit. Last-last baru tanya apa yang sesuai kalau Shaklee. I bagi nutriferon, esoknya terus ok.

#2 : Suami pun hari tu cirit birit. 1 malam ulang alik ke tandas. Orang suruh makan nutriferon tak mahu. Bila paksa masuk mulut, terus je ok esoknya.

Nak cuba Nutriferon juga? Boleh hubungi kami segera

daftar keahlian shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee & Manfaat Daftar Keahlian Shaklee Dengan Yourfabulousmama.net

Baca Juga :  Gigi Patah Akibat Jatuh Boleh Diselamatkan Jika Betul Caranya

Carta Bonus Shaklee

 

Facebook Comments:
Cara Hilangkan Cirit Birit Dengan Cepat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.