Pada Ahad yang lalu (20.8.2017), saya menerima whatsapp dari seorang lelaki. Dia mencari cara pulihkan kayap yang dialaminya. Hasil pencariannya di internet telah terjumpa dengan artikel saya yang bertajuk  5 Cara Ubati Kayap ini.

 

Lantas dengan pantas dia telah menghubungi saya untuk meminta bantuan lanjut. Apabila saya berikan Cadangan Set Lengkap Kayap, dia dengan terus terang mengaku tidak mempunyai bajet sebanyak itu dan bercadang untuk mencari cara lain.

 

Disebabkan kekangan kewangan yang dialami beliau, saya telah mencadangkan beliau untuk mengambil Nutriferon Shaklee. Memang pada mulanya dia berasa was-was walau saya sudah terangkan manfaat nutriferon ini. Sekurang-kurangnya, ikhtiar satu, dari tak ikhtiar langsung.

 

Akhirnya, dia bersetuju untuk mencuba Nutriferon. Kami berjanji untuk bertemu pada keesokan harinya (21.8.2017). Semasa berjumpa, saya bantu dia cara pengambilan yang sesuai mengikut keperluannya. Saya mohon untuk dia update perkembangan selepas 3 hari mengambil nutriferon.

 

Pada Khamis (24.8.2017), dia telah menghubungi saya memaklumkan penyakit kayap yang dihidapinya hampir sembuh. Dia dengan yakin menyatakan, mungkin 1 atau 2 hari lagi akan sembuh sepenuhnya.

 

Syukur. Itu yang saya panjatkan pada Ilahi. Rasa gembira, teruja dan bersemangat untuk terus berkongsi kebaikan Shaklee, semua sebati di hati.

cara pulihkan kayap (testimoni pengguna shaklee)

Bagaimana Nutriferon Membantu Mengatasi Kayap

 

NutriFeron berfungsi dengan cara meningkatkan penghasilan INTERFERON semulajadi dalam badan.

Ia juga membantu memperkuatkan sistem imunisasi tubuh bagi melawan serangan virus, kuman, bakteria. Dalam kes kayap, ia membantu sistem imun tubuh melawan jangkitan virus pada kulit.

 

Anda boleh dapatkan info lanjut tentang nutriferon dengan membaca link ini : Manfaat Nutriferon

 

Jaminan Shaklee

jaminan shaklee

Shaklee memberi jaminan setiap produknya adalah Sentiasa Selamat, Sentiasa Mesra Alam dan Sentiasa Berkesan. Ia bukan sekadar produk yang dikenali berdasarkan testimoni semata-mata, tetapi juga disertakan dengan bukti keberkesanan dan kajian klinikal.

 

Setiap bahan yang digunakan diuji dengan keselamatan untuk memastikan bahan yang digunakan tidak mempunyai bahan pencemaran berbahaya, racun serangga dan bahan-bahan berbahaya yang lain.

Baca Juga :  Cegah Osteoporosis Sebelum Terlewat

 

Anda patut baca : Berkesankah Produk Shaklee? Apakah Jaminan Pengambilannya Untuk Jangkamasa Panjang?

 

Order

 

Adakah anda juga mengalami masalah yang sama? Dapatkan Nutriferon anda sekarang. Usah dibiarkan masalah kayap anda melarat.

 

Nutriferon

 

SMS / Call / Whatsapp:
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Shaklee ID:
866451

Cash On Delivery : Kulim Kedah dan kawasan sekitarnya

Penghantaran Melalui Courier : Ke Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak

Penghantaran Melalui e-Parcel : Ke Seluruh Dunia

 

Setiap belian melalui yourfabulousmama.net melayakkan anda untuk mendapat eksklusif konsultasi berterusan.

 

 

 

Facebook Comments:
Cara Pulihkan Kayap Dengan Segera Dan Selamat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.