Dengan JUJUR tanyalah pada diri anda sendiri, adakah anda menghadapi situasi sebegini

Semakin kurang kemesraan dan sifat kasih sayang bersama pasangan!

Suasana romantik tidak pernah ada ataupun hilang entah ke mana!

Aktiviti seks semakin kurang dan tak sehebat dahulu!

Tidak tahu apa nak buat untuk menyemarakkan rumahtangga anda!

Stress! Bingit! Bosan! Mengapa terjadi padaku?

Anda bukan keseorangan… ramai pasangan di Malaysia yang menghadapi masalah seperti anda. Namun anda MESTI BERUSAHA untuk memperbaiki hubungan anda suami-isteri.

3 Cara Selamatkan Hubungan Cinta untuk anda yang menghadapi masalah dalam hubungan suami isteri

 Tips #1 : Simpan Rahsia Rumahtangga Baik-baik.

Kegagalan suami atau isteri menjaga rahsia rumah tangga boleh menyebabkan keharmonian rumah tangga terganggu. Suami/isteri perlu pandai mengawal sikap masing-masing. Sejak akhir-akhir ini, banyak rumahtangga yang kucar-kacir disebabkan suami atau isteri yang mempunyai sikap suka menjaja dan menyebarkan rahsia pasangannya kepada orang lain.

 Tips #2 : Bertolak Ansur dan Hormat -menghormati

Dalam hubungan suami-isteri, perlu ada tolak ansur tidak kira dari segi masa, tenaga, wang ringgit atau perasaan sendiri. kadang-kadang perlu kita memberi, dan kedang-kadang kita perlu menerima. Kena seimbang. Tidak boleh sentiasa memberi tetapi tak mahu menerima atau mahu sentiasa menerima tetapi tidak mahu memberi. Tak adil namanya tu… kan?? Untuk keharmonian rumah tangga, tidak boleh ada sikap mementingkan diri sendiri.

Suami atau isteri juga perlu mengamalkan sikap hormat-menghormati antara satu sama lain. Jangan memaksa pasangan untuk mengikut kehendak kita sentiasa kerana mereka juga ada pandangan mereka sendiri. yang penting, sentiasa berbincang antara satu sama lain.

Tips #3 : Buat Kejutan

Pasangan anda suka sebenarnya dengan kejutan. Tidak Perlu yang mahal. asalkan ikhlas. Tak Percaya? Cuba anda hadiahkan mereka dengan Sekuntum/sejambak bunga segar, sekotak coklat, sepotong cake, sekeping kad ataupun sebotol minyak wangi. :)))

Dari Ummu Kaltsum binti Abu Salamah, ia berkata,

“Ketika Nabi s.a.w menikah dgn Ummu Salamah, Baginda bersabda kepadanya,’Sesungguhnya aku pernah hendak memberi hadiah kepada Raja Najasyi sebuah pakaian berenda dan beberapa botol minyak kasturi, namun aku mengetahui ternyata Raja Najasyi telah meninggal dunia dan aku mengagak hadiah itu akan di kembalikan. Jika hadiah itu memang di kembalikan kepadaku, aku akan memberikanyya kepadamu.”

Dia ( Ummu Kaltsum ) berkata,

“Ternyata keadaan Raja Najasyi seperti yg di sabdakan Rasulullah s.a.w dan hadiah tersebut di kembalikan kpd Baginda, lalu Baginda memberikannya kepada masing-masing isterinya satu botol minyak kasturi, sedang sisa minyak kasturi dan pakaian tersebut Baginda berikan kpd Ummu Salamah.”

(Hadis Riwayat Ahmad )


Selain dari tu, anda ada masalah dari segi hubungan intim bersama suami???

Selamatkan rumahtangga anda sebelum terlambat!

Lumrah dalam kehidupan suami isteri ada pasang dan surutnya. Lebih-lebih lagi selepas isteri melahirkan anak, ramai yang mengalami masalah keintiman. Mungkin kerana si isteri sudah kepenatan menguruskan anak, hingga bila tiba giliran suami, isteri dah terjelepuk keletihan.

Baca Juga :  Tanda Bulan Sabit Di Kuku Jari

Adakah masalah keintiman ini boleh diatasi? Ya, itu sudah semestinya. Kelesuan, kepenatan, keletihan yang dialami ni pasti boleh diatasi dan harus diatasi. Tidak perlu makan ubat kuat atau produk entah dari mana-mana. Apa yang perlu sebenarnya ialah pengambilan nutrient dan rehat yang mencukupi.

Saya tawarkan 3 Pilihan Set Kesihatan untuk anda suami isteri amalkan. Jangan risau. Ia selamat, semulajadi, berkesan, halal dan mendapat kelulusan dari KKM. Produk Shaklee telah berada lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 50 tahun di dunia.

(i) Set Lengkap

Kelebihan Set Lengkap : Anda akan rasa lebih bertenaga sepanjang hari, mood lebih gembira dan ceria, berasa kurang tertekan, kulit terasa lebih lembut, cerah dan glowing, tubuh terasa lebih ringan, terasa kenyang lebih lama(bagus untuk anda yang ingin berdiet), daya ketahanan tubuh terhadap serangan penyakit meningkat, keinginan seksual meningkat

(ii) Set Basic

Kelebihan Set Basic : Anda akan rasa lebih bertenaga sepanjang hari, kulit terasa lebih lembut, cerah dan glowing, tubuh terasa lebih ringan, terasa kenyang lebih lama(bagus untuk anda yang ingin berdiet), daya ketahanan tubuh terhadap serangan penyakit meningkat, keinginan seksual meningkat

(iii) Set Bajet

Kelebihan Set Bajet : kulit terasa lebih lembut dan cerah, tubuh terasa lebih ringan, daya ketahanan tubuh terhadap serangan penyakit meningkat, keinginan seksual meningkat

Jika anda pasangan berkahwin dan mahu saya bantu anda mengatasi masalah anda, boleh hubungi saya :

– HUBUNGI –

Norhanita Mohd Yusof

Klik Direct Link Whatsapp:

019 – 477 1733

Shaklee ID
866451

Facebook Comments:
Cara Selamatkan Hubungan Cinta Suami Isteri Sebelum Terlewat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.