Subhanallah. Kalau kemalangan ini tidak berlaku kepada kawan saya sendiri.. memang saya tak percaya ia betul. Tetapi saya percaya kerana ia berlaku kepada orang yang saya kenal. Ini kisah anakanda beliau. yang juga saya pernah jumpa sekali sekala. Kemalangan yang berlaku ntaris-nyaris membuatkan amsyar kehilangan sebatang jarinya. Sesungguhnya, Allah Maha Penyembuh segala penyakit. Jom baca kisah beliau ni.

Allah maha penyembuh segala penyakitAmsyar adalah anak kepada kawan saya, Zura Betty. Dilahirkan istimewa mempunyai 11 jari. Suatu hari, entah dimana silapnya, jari amsyar tersepit di celah pintu. Saya ingatkan sedikit aje lukanya. Rupanya, tulang hancur, isi juga hancur. Ya Allah.. saya dapat bayangkan betapa risaunya hati si ibu dan betapa deritanya si anak. Ditambah pula dengan kata-kata doktor yang mengatakan kemungkinan jari anaknya akan menjadi CACAT KEKAL.

Kuatnya hati ibu, ya.. kita sebagai ibu memang kena jadi kuat. Nasib baik Zura ni tak cepat melatah. Beliau suruh Doktor jahit aje dulu untuk cuba IKHTIAR cara lain.

Masih ingat.. Wall FB saya digemparkan dengan jari Amsyar yang tersepit pintu suatu waktu dahulu.

Masa mula-mula tengok.. I pun scary.. tarik sikit je isi belakang kuku tu memang habis tanggal semua.. Ok dipendek kan cerita. Kejadian ni berlaku kurang lebih dalam pukul 11.00 tengahari dan Doctor memulakan operasi lebih kurang pukul 6.30 petang.

Sebelum itu, Doctor bagi tahu.. “Tengok pada keadaan jari, x-ray dan pengalaman saya.. Jari ni tak boleh hidup dah.. Memang dia akan ada kecacatan kekal. “

Erkk saya dah semakin bergetar jiwa raga. TULANG nya hancur.. dan kalau tengok pada isi daging tu memang menyeramkan. TAPI saya kata kat Doc, tak apa.. u just jahit dan buat je. Lain-lain kita tengok camne nanti.

Setelah bincang itu dan ini.. Doc agree nak buat pukul 3.00 petang.. Tunggu punya tunggu sampai ke pukul 6.00 baru di panggil. Time tu dagingnya dah hampir biru. Hati saya Allah sahaja tahu. Amsyar duduk menahan kesakitan.

Alhamdulilahh.. selepas dua minggu.. bila nak cuci luka.. Doc terperanjat tengok Perkembangan jari tersebut.. Dagingnya tercantum rapat dan yang paling best.. dengan izin Allah.. Jarinya hidup seperti sedia kala.. Taraaa dua gambar sebagai bukti.. Dan yang lagi best.. tiada kesan langsung.. Amazing..! Alhamdulillah..

Tulah antara satu dari beribu sebab kenapa saya yakin, sayang dan percaya pada Shaklee 100%. Kerana saya rasakan kesannya sendiri. Sedangkan dulu saya adalah orang yang paling ANTI MLM DAN SHAKLEE..! hahahaa.. tulaa siapa suruh benci sangat.. Kan dah.. Syukran Ya Allah.

Apa ikhtiar Zura? Dengan mencuba VIVIX SHAKLEE. Dengan izin dan kasih sayang dari-Nya, Dia salurkan cara melalui Shaklee. Alhamdulillah. Sesungguhnya, Allah Maha Penyembuh. tetapi kita kena berusaha. Pasrah dan tawakal hanya perkataan yang kita patut ucapkan hanya setelah kita berusaha bermati-matian.

Jom tengok gambar ni. Gambar real tau. :)))

tulang dan isi hancur sembuh 100%

Jari dan tulang yang hancur kembali pulih seperti sediakala. Daging tercantum rapat. Jari yang sudah biru hidup seperti biasa tanpa meninggalkan kesan sedikit pun.

Pernah dengar pasal vivix?

vivix shaklee bantu penyembuhan sel dan dnaVivix membantu memulihkan sel-sel dalam tubuh yang telah dan hampir rosak. Ia juga pulihkan DNA tubuh kita. Hebatkan kuasa alam yang Allah beri kepada manusia ni. 100% dari sumber tumbuh-tumbuhan iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol yang kaya dengan khasiat antioksidan dan anti-penuaan semulajadi

Anda juga mengalami masalah kecederaan yang sama sehingga doktor mengatakan bahagian tubuh anda mungkin akan mengalami kecacatan kekal? Cuba dahulu vivix sebelum membuat keputusan lain yang boleh menyebabkan anda kehilangan anggota tubuh anda selama-lamanya. Hubungi saya secara Call | SMS | Whatsapp di 019-4771733 sebelum terlambat.

atau isi sahaja form dibawah

Nama Anda*

Alamat Email Anda*

No. Telefon (Optional)

Perkara*

Ringkasan Order/Pertanyaan

Facebook Comments:
Jari 11 Hampir Tinggal 10. Allah Maha Penyembuh, Daging Cantum Rapat dan Jari Hidup Semula
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published.