Pada 6hb & 7hb June 2015 yang lepas, Shaklee Malaysia telah menganjurkan National Conference Shaklee 2015. Ia merupakan event tahunan Shaklee. Namun, event pada tahun ini lebih meriah dan lebih hebat.

Sebelum saya bercerita lebih lanjut tentang kisah NC ini, saya hidangkan anda dengan 1 video dari Group iReach Shaklee. Nak tahu apa yang berlaku secara “real” disana, jom tengok video ni sampai habis.

Bagi anda yang tidak mengetahui apakah National Conference Shaklee ni, ia merupakan satu majlis yang dianjurkan oleh Shaklee bagi meraikan pencapaian leader-leader hebat di dalam Shaklee mengikut KPI tertentu. tidak mudah ya nak dapat award yang ditawarkan kerana mereka perlu efektif sebagai leader dipanjang masa mereka bergelar leader. Selain itu, ia merupakan satu platform untuk para SID bertemu dan bergaul bagi merapatkan ukhuwah.

Antara aktiviti yang berlangsung semasa majlis ini adalah

  • Pendaftaran. Dapat goodies bag yang exclusive tau.
  • Sales Expo yang menjual produk promo dan merchandise products khas untuk NC sahaja.
  • Demonstrasi Produk untuk air water pitcher yang kualitinya dikatakan hampir sama dengan air zam zam
  • Demonstrasi Produk Nutriwhite, set penjagaan luaran kulit
  • Pemeriksaan kesihatan percuma oleh nutritionist Shaklee yang bertauliah
  • Hiburan oleh DJ di foyer yang diselangselikan dengan kuiz (dapat hadiah jika berjaya jawab soalan DJ)
  • Day Care untuk kanak-kanak. seronok betul budak-budak tu. ada movie, clown, sand art, pertandingan mewarna dan macam-macam lagi aktiviti.
  • Penghargaan kepada leader-leader mengikut kategori pencapaian
  • Master Parade dan Million Dollar Earner Parade
  • Pelancaran Mobile Apps Shaklee
  • Dinner untuk penerima anugerah
  • Persembahan Khas oleh Ella, Ratu Rock Malaysia.

Di sini saya tak bercadang untuk bercerita dengan panjang lebar sangat. Sebab saya nak hidangkan anda dengan gambar-gambar sahaja. Kisah dari gambar lebih menarik bukan? Jom tengok.

national conference shaklee 2015
Antara ahli group iReach yang hadir
national conference shaklee 2015
Suasana di Foyer MIECC
national conference shaklee 2015
Health Check PERCUMA dari nutritionist Shaklee
national conference shaklee 2015
Suasana di dalam dewan MIECC
national conference shaklee 2015
Tengah tunggu Master Parade
national conference shaklee 2015
Tempat penginapan PERCUMA bagi qualifiers yang layak
national conference shaklee 2015
Pintu masuk utama MIECC
national conference shaklee 2015
Gerbang pintu masuk Event Shaklee
national conference shaklee 2015
Pendaftaran yang sangat lancar pada tahun ini
national conference shaklee 2015
Tawaran Trip PERCUMA untuk tahun hadapan
national conference shaklee 2015
Hall of Fames Shaklee
national conference shaklee 2015
Peluang perniagaan dengan Shaklee
national conference shaklee 2015
Hidup yang lebih sihat dengan Shaklee
national conference shaklee 2015
Apps terbaru Shaklee
national conference shaklee 2015
Shaklee menyediakan tempat untuk anak-anak bermain dengan pelbagai aktiviti yang menarik
national conference shaklee 2015
Section untuk beli-beli barang
merchandise shaklee
SPECIAL Merchandise Shaklee hanya di NC 2015
dnner nc 2015
Suasana Dinner untuk qualifier NC 2015
Dinner NC 2015
Course by course menu untuk Dinner NC 2015
dinner NC 2015
Suasana di malam Dinner
dinner NC 2015
Suasana di malam Dinner
dinner NC 2015
sebahagian warga Supermom
master norhanita mohd yusof
kami.. :)))
master coordinator shaklee 2015
Senarai NEW MASTER COORDINATOR pada cycle 2014/2015
national conference shaklee 2015
Dengan salah seorang SID
leader hebat shaklee
Qualifiers Shaklee
national conference shaklee 2015
Ella in Action
Persembahan Ella, ratu rock malaysia
Ella lagi
national conference shaklee
Salah seorang speaker jemputan daripada keluarga Jutawan
national conference shaklee 2015
Qualifer dengan Cash yang diperolehi

 

Bagaimana?

Rasa teruja tak? saya sehingga ke hari ini masih terbayang-bayang suasana NC ni. Semoga berjumpa lagi pada National Conferencen Shaklee 2016 pula. Pada tahun hadapan, besar harapan saya lebih ramai anak didik saya yang akan turut serta untuk berada di atas pentas bersama-sama saya, diraikan sebagai leader hebat Shaklee, sama-sama menjana pendapatan 5-6 angka se bulan. InsyaAllah.

Baca Juga :  Niat Berpuasa Di Bulan Ramadhan

Salam Sayang,

Master Norhanita

FJM Families

Facebook Comments:
Kisah National Conference Shaklee 2015 Dengan Penyanyi Ella Sebagai Jemputan

2 thoughts on “Kisah National Conference Shaklee 2015 Dengan Penyanyi Ella Sebagai Jemputan

  • June 17, 2015 at 7:29 pm
    Permalink

    wahhh…bestnya pergi conference Shaklee. siap ada ella lagi. huhu

    Reply
    • June 18, 2015 at 7:50 am
      Permalink

      Awesome. Shaklee Conference tahun 2013/2014 lepas ada Faizal Tahir. Momen takleh lupa bila faizal nyanyi tang chorus Gemuruh Jiwa, Letrik terputus..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.