Assalamualaikum

Hai semua. Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua  makanan penambah tenaga ibu menyusu yang saya ambil sejak 2012.

Sebelum saya amalkan set ni, saya sering rasa letih yang melampau. Bila badan rasa letih, ia beri kesan kepada emosi. Rasa stress dan nak marah je selalu. Nak buat kerja pun takde mood. Semua perkara ni akhirnya efek kepada pengeluaran susu.

So, saya cubalah Set Lengkap Ibu Menyusu ni.

Apa yang saya dapati, banyak sangat kesan positif lepas saya amalkannya. Antaranya :

  • Badan rasa lebih bertenaga hingga ke malam
  • Tiada lagi rasa nak tidur di siang hari
  • Emosi terkawal. Takde rasa stress melampau
  • Tidur malam lebih mudah dan lebih nyenyak
  • Bangun pagi lebih mudah
  • Sakit-sakit badan hilang
  • Pembuangan menjadi lancar setiap pagi
  • Tiada lagi masalah pusing kepala nak pitam
  • Kulit rasa lebih lembut, bersih dan berseri
  • Susah untuk jatuh sakit. Kalau sakit pun cepat sembuh.

Ya Allah, memang banyak sangat kesan yang saya dapat dengan Set Penyusuan Shaklee ni. Syukur sangat asbab dgn Shaklee ni, saya dapat teruskan penyusuan 3 orang anak saya sehingga lebih 2 tahun.

Anda yang mencari cara paling baik, mudah, selamat dan berkesan bolehlah cuba set penyusuan Shaklee ni. Saya ambil dan berkesan. Jadi saya kongsikan dengan anda semua supaya sama-sama dapat rasa manfaatnya.

Selain dari saya, puluhan ribu lagi ibu-ibu di Malaysia yang dah ambil set ini sejak bertahun-tahun lamanya. Saya kongsikan beberapa Sharing daripada ibu-ibu yang ambil set penyusuan Shaklee juga.

 

testimoni set penyusuan shaklee testimoni set penyusuan shaklee

 

Dulu sebelum kenal Shaklee, saya tak pernah peduli pasal pemakanan samada betul-betul lengkap ataupun tidak.

Tapi selepas kenal Shaklee baru lah saya faham. Kita makan bukan sekadar untuk kenyang tapi juga untuk pastikan badan kita sihat. Untuk sihat, kita perlu dapat semua keperluan nutrisi lengkap. Tak mampu dapatkan dari pemakanan, kita ambil suplemen tambahan.

Pilihan saya Shaklee sebab ia Selamat, Terbukti dan Berkesan. Bukan berdasarkan testimoni semata-mata tapi di backup dengan Sains.

Baca Juga :  Hanya Alfalfa Dan ESP Untuk Ibu Menyusu Atau Set Lengkap. Pilihan Di Tangan Anda

By the way, sekarang (2020) saya masih lagi ambil Set Penyusuan Lengkap Shaklee (lepas 9 tahun) untuk anak ke-4 saya. dan akan tetap teruskan sampai bila-bila walau sudah tak menyusu sekalipun. Kerana manfaatnya sangat banyak. Ikhtiar saya untuk kekal sihat dan bertenaga tambahan pula usia semakin meningkat.

Berikan diri anda peluang juga untuk rasa lebih sihat, bertenaga dan ceria dengan mengambil Shaklee sebagai pembantu diri dalam melengkapkan perjalanan penyusuan si manja. Kalau kita tak sayang diri kita, siapa lagi. kan?

Anda nak juga rasa kebaikan Set Penyusuan Shaklee?

Whatsapp saya : 0194771733 

Saya bantu anda. Insya Allah.

Facebook Comments:
Makanan Penambah Tenaga Ibu Menyusu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.