1 2

Alfalfa Complex

  • Alfalfa Complex

Sumber Nutrisi Semulajadi Dari Dalam Bumi

Alfalfa Complex merupakan salah satu produk utama yang diperkenalkan oleh Dr. Forrest C Shaklee di zaman awal penubuhan syarikat sejak tahun 1956.

Ia diperkaya dengan khasiat pelbagai nutrien penting yang menjadikan ia salah satu produk yang sangat terkenal dan lagenda di Shaklee.

Alfalfa (Medicago Sativa) tergolong dalam keluarga leguminosae atau legume, atau juga mudahnya disebut keluarga kekacang.

Alfafa merupakan tumbuhan unik kerana keupayaan akarnya yang boleh menjalar sehingga 6 meter ke dalam tanah untuk mencari serta menyerap nutrien dan mineral penting berbanding tumbuhan lain.

Daunnya juga berupaya menyimpan sejumlah klorofil yang besar yang dihasilkan melalui proses fotosintesis semulajadi. Ia juga dikatakan mengandungi 50% protein.

Sejak berdekad-dekad lalu manusia menggunakan daun alfafa yang dikeringkan dan diproses menjadi serbuk sebagai teh dan juga kapsul untuk kegunaan penambah tenaga dan juga perubatan tradisional.

Alfalfa Complex Shaklee ditanam subur secara khas tanpa pengunaan fungisid, hormon sintetik, penggalak pertumbuhan dan bahan kimia bagi menjamin kualiti premium dan keberkesanan optimum tablet Alfalfa Complex Shaklee.

Order Alfalfa Sekarang!

Untuk keterangan lanjut dan konsultasi produk secara eksklusif, hubungi segera:

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

 Order Melalui Whatsapp:
019 – 4771733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

Shaklee ID:
866451