1 2

GLA Complex

  • GLA Complex Shaklee

Order Sekarang!

Menyokong Kesinambungan Kesejahteraan Proses Kitaran Normal Tubuh

GLA – Gamma Linolenic Acid adalah asid lemak omega-6 yang digunakan oleh tubuh untuk membentuk prostaglandins; iaitu sejenis hormon yang digunakan oleh tubuh untuk membantu mengawalselia proses normal semulajadi tubuh terutamanya bagi wanita yang menghadapi kitaran haid setiap bulan.

Asid lemak omega-6 dikelaskan dalam kumpulan asid lemak perlu. Ia boleh ditemui dalam kebanyakkan ekstrak minyak berasaskan tumbuhan seperti minyak bijian borage, minyak evening primrose dan minyak biji black currant.

Juga dikenali sebagai polyunsaturated fatty acid (PUFA) yang membantu merangsang pertumbuhan kulit dan rambut, memelihara kesihatan tulang, mengawalatur metabolisma dan memelihara fungsi sistem pembiakan.

Kebanyakkan GLA yang wujud di pasaran adalah daripada sumber Evening Primrose Oil (EPO). Di Shaklee, GLA Complex di formulasi khas bukan sahaja dari sumber minyak bunga matahari dan vitamin E, malah mengandungi ekstrak bunga Borage yang dikenalpasti mengandungi lebih dua kali ganda kandungan GLA berbanding EPO.

Setiap kapsul lembut GLA Complex mengandungi 300mg sumber terbaik asid lemak omega-6 iaitu GLA. Setiap kapsul juga diperkuat dengan perlindungan Shaklee Guard; antioksidan semulajadi yang dipaten bagi memastikan keberkesanan, kestabilan dan kesegaran setiap kandungan di dalam GLA Complex.

Order Sekarang!

Untuk dapatkan keterangan lanjut dan konsultasi eksklusif, sila hubungi segera:

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Call | SMS | Whatsapp :
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

SID No.:
866451