1 2

Meal Shakes

  • Kenapa Pilih mealshakes

 

Diperkaya Dengan Nutrisi Penting Semulajadi Untuk Keperluan Si Kecil Anda

Merentasi kehidupan ceria dan aktif, sang kanak-kanak kebiasaannya selalu culas dalam soal pemakanan dan terkadang kita juga turut hampir terlupa akan keperluan diet seharian mereka.

Sebagai langkah mudah, ramai antara kita memberi diet makanan segera sebagai pilihan kerana itu yang menjadi kegemaran mereka.

Cabaran Kanak-kanak Masakini

Gaya hidup kanak-kanak agak kompleks, mereka di dalam proses pembelajaran, sensitif terhadap bau, rasa dan warna dan kadang-kadang bentuk pun penting juga dalam soal memilih makanan.

Namun tidak semua makanan segera itu tidak baik – memadai jika ia mengandungi sebahagian unsur penting zat makanan.

Bagi anda yang prihatin kepada diet pemakanan si kecil anda, Shaklee Meal Shakes adalah pilihan terbaik! rasa yang menakjubkan, mudah dibancuh, rendah lemak dan rendah glisemik selain membekalkan pakej nutrisi lengkap ke dalam pemakanan si kecil anda, tidak ketinggalan termasuk anda juga.

Shaklee Meal Shakes membekalkan 19 vitamin dan mineral penting, diperkaya dengan sumber kalsium dan juga sumber protein terbaik – merupakan asas nutrisi kepada pertumbuhan kanak-kanak membesar dan remaja yang ingin kekal kuat dan sihat.

Meal Shakes menyediakan sumber protein lengkap bagi penyerapan asid amino dan nutrien penting yang diperlukan oleh tubuh setiap hari.

Ia diperbuat daripada sumber semulajadi buah-buahan dan sayuran, kacang soya non-gmo dan pati protein organik (whey protein).

Ia amat mudah diserap dan dihadam oleh kanak-kanak membesar dan juga orang dewasa, tiada kandungan gula tiruan dan merupakan sumber bioavailable protein terbaik.

Order Sekarang!

5 Sebab Penting Mealshakes Baik Untuk Anak Anda!

  • Merangsang dan meningkatkan selera makan kanak-kanak

  • Membantu mengatasi masalah penghadaman dan najis keras

  • Membantu meningkatkan antibodi tubuh, terutama bagi anak-anak yang sering selesema dan diserang asma

  • Membantu anak-anak yang mempunyai masalah berat badan ideal

Untuk dapatkan keterangan lanjut dan konsultasi eksklusif, sila hubungi segera:

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Call | SMS | Whatsapp :
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

SID No.:
866451