OmegaGuard

Order Sekarang!

Khasiat Minyak Ikan Untuk Manfaat Kesihatan Jantung Anda

Cabaran: Jantung Enjin Kehidupan

Serangan jantung merupakan pembunuh utama rakyat Malaysia tidak kira lelaki mahupun wanita, keduanya memperolehi kadar risiko yang sama rata.

Berdasarkan statistik Kementerian Kesihatan, punca kematian no. 1 di Malaysia yang merangkumi 16.5 peratus kematian di hospital sepanjang 2008 adalah disebabkan oleh SERANGAN JANTUNG!

Penyakit arteri koronari jantung dianggar merekodkan sebanyak 40,000 kes baru setiap tahun bagi 30 juta penduduk Malaysia setakat hari ini, dan ia dikatakan 2.5 kali ganda lebih tinggi berbanding penyakit kanser yang telah membunuh ramai rakyat Malaysia terutamanya dalam kalangan wanita.

Sebagai unjuran di masa akan datang, dianggarkan pada tahun 2030, seramai 23 juta penduduk Malaysia mungkin mempunyai risiko mati akibat penyakit jantung termasuk golongan kanak-kanak yang turut tidak ketinggalan.

– Sumber: Info Kesihatan

Selain memberikan statistik terkini senario risiko penyakit jantung di Malaysia, Kementerian Kesihatan juga turut memberi nasihat dan panduan bagi mengelakkan penyakit ini daripada terus menghantui segenap lapisan masyarakat.

Mereka menyarankan rakyat Malaysia perlu menurunkan kadar kolesterol dalam badan, selain mempromosikan slogan kempen berhenti merokok dan meningkatkan aktiviti senaman.

Lindungi Jantung Anda Dengan OmegaGuard™

Atasi masalah kolesterol degil anda dengan Shaklee OmegaGuard™. Membekalkan sumber asid omega-3 berkualiti tinggi dan ultra-tulen bergred farmaseutikal untuk menyokong kesihatan jantung, sendi dan fungsi otak setiap individu.

Diperbuat dengan elemen kesungguhan dan usaha intensif jangka panjang untuk memiliki kelebihan tiada tandingan seperti berikut:

 • Diperbuat dengan sumber minyak ikan yang telah melalui kaedah penyulingan berperingkat untuk hasil yang sangat tulen, selamat dan berkesan

 • Mengandungi khasiat kesemua 7 jenis asid lemak omega-3 termasuk EPA dan DHA yang terbukti secara kajian klinikal terhadap:
  • Mengurangkan risiko masalah kardiovaskular berkaitan jantung

  • Mengekalkan dan mengawal paras trigliserid sihat

  • Memelihara tekanan darah normal

  • Menyokong kesihatan fungsi otak dan sendi serta sistem penglihatan mata

 • Sumber ikan semulajadi yang diambil dari lautan sejuk dengan ciri-ciri tertentu bagi memastikan ia minyak ikan yang terbaik di dunia

 • Membekalkan nilai EPA dan DHA yang lebih tinggi berbanding jenama lain di pasaran

 • Terbaik dengan kandungan bebas kolesterol

 • Didatangkan dalam bentuk kapsul gel lembut dengan saiz yang kecil, amat mudah ditelan

Keselamatan dan Ketulenan Adalah Syarat Jaminan Utama

Anda berhak untuk mendapat yang terbaik! Sebagai jaminan, Shaklee telah melakukan pelbagai kajian intensif yang panjang dan proses pembuatan yang begitu teliti supaya minyak ikan di dalam setiap kapsul OmegaGuard™ melalui proses penyulingan berperingkat yang merangkumi tahap:

Mendapatkan kandungan utama dan bersih pati asid lemak omega-3

 1. Menyingkirkan kandungan berbahaya plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, polychlorinated biphenyls (PCB) dan agen pencemar lain

 2. Mengurangkan oksidasi dan pembentukan lemak-trans

 3. Meminimakan bau dan rasa hanyir minyak ikan asli yang bakal kekal di dalam mulut selepas pengambilan supaya lebih mesra pengguna dan persekitaran

Saranan pengambilan adalah sebanyak 2 – 3 kapsul sehari selepas makan untuk mendapatkan kesan yang optimum.

Order Sekarang!

Sesudah daripada itu, jangan berlengah lagi! Dapatkan OmegaGuard™ anda hari ini. Sudah tentu yang terbaik bakal menjadi milik anda. Dan kami janjikan konsultasi terbaik dengan penuh nilai kasih sayang. Diulangi sekali lagi “Anda Berhak Untuk Mendapat Yang Terbaik”!

Untuk dapatkan keterangan lanjut dan konsultasi eksklusif, sila hubungi segera:

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Call | SMS | Whatsapp :
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

SID No.:
866451