1 2

Sustained Release Vita-C Plus

  • Vitamin C terbaik
  • Sustained Release Vita-C Plus 500mg

Vitamin C Semulajadi Diperkaya Dengan Bioflavanoid Untuk Membantu Kekuatan Dan Kesihatan Sistem Tubuh

Vitamin C tergolong dalam kumpulan vitamin larut-air bersama dengan vitamin B. Ia tidak boleh disimpan di dalam tubuh malah sangat diperlukan oleh tubuh badan setiap hari untuk:

  • Menghasilkan kolagen, komponen protein yang penting dalam pembinaan struktur sel tisu organ
  • Membina struktur tulang, gigi dan sel darah merah sihat
  • Mekanisme penyerapan nutrien penting lain seperti zat besi

Diciptakan khas dengan teknologi pelepasan secara berperingkat atau “Sustained Release” yang bermaksud membekalkan vitamin c secara berterusan dalam selang masa 5 hingga 6 jam bagi memberi bekalan yang cukup dan berperingkat untuk keperluan sistem tubuh seharian.

Sustained Release Vita-C Plus menjadikan sumber vitamin C dapat dibekalkan dengan mudah, berkesan dan berterusan, menjadikan ia yang terbaik di pasaran.

Proses semulajadi pelepasan secara berperingkat dalam Sustained Release Vita-C™ Plus terbukti berkesan dan diuji secara klinikal terhadap manusia – tidak melibatkan ujikaji terhadap haiwan.

Kajian menunjukkan sejenis gum semulajadi dan wax yang terkandung dalam Sustained Release Vita-C™ Plus berkesan memberikan sifat pelepasan vitamin C secara beransur-ansur ke dalam sistem tubuh.

“Semulajadi” Ada Tertera Pada Label

Rujuk pada label botol Sustained Release Vita-C™ Plus anda; selain gum dan wax dari sumber tumbuhan semulajadi, ia juga mengandungi unsur sumber semulajadi lain seperti rosehips dan bioflavanoid complex (lemon, oren, grapefruit dan hesperidin complex) termasuk minyak grapefruit.

Nilai Setara Dengan Harga

Kualiti tinggi terunggul vitamin C dalam bahan sumber semulajadi terpilih dan menerusi ujian intensif yang kompleks oleh Shaklee; memberikan anda vitamin C dengan teknologi “Sustained Release” hanya yang terbaik demi kepentingan keseimbangan nutrisi anda.

Sustained Release Vita-C™ Plus juga boleh didapati dengan harga yang sangat kompetetif di pasaran setanding dengan nilai yang ditawarkan. Anda berhak untuk mendapat yang terbaik!

Order Sekarang!

Anda Mesti Cuba!

Keperluan vitamin C adalah berbeza bergantung kepada faktor umur dan latarbelakang gaya hidup setiap individu. Sustained Release Vita-C 500mg memberikan anda keselesaan sumber vitamin C secara beransur-ansur dan berterusan dalam sistem tubuh anda seharian; bunyinya seperti perlukan kajian saintifik sekali lagi. Buktikan pada diri anda, ambil satu tablet Sustained Release Vita-C™ Plus dan rasakan perbezaannya. Boleh didapati dalam bentuk tablet 180 biji dalam satu botol. Dapatkannya hari ini!

Untuk dapatkan keterangan lanjut dan konsultasi eksklusif, sila hubungi segera:

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Direct Link Whatsapp :
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

SID No.:
866451