Peluang Kerja Dari Rumah Dengan Kelebihan YES

Perhatian buat pencari kerjaya :

Teruskan pencarian kerjaya yang memenatkan dan mengecewakan anda itu tetapi dalam masa yang sama, saya galakkan anda untuk mencuba satu bidang baru yang lebih menyeronokkan dan mampu memberikan peluang pendapatan 4-5-6 angka kepada anda.

Peluang kerja dari rumah : Orang kata ianya bohong. Ramai juga yang berkata ianya tipu semata-mata. Tetapi lebih ramai lagi yang berkata ia adalah benar dan telah berjaya hanya dengan bekerja dari rumah sahaja. Malah, saya juga suatu masa dahulu tidak percaya bekerja dari rumah mampu beri pulangan yang lumayan kerana minda saya pada masa itu, kalau kerja kena makan gaji.

Buat bisnes? jauh panggang dari api. Saya tiada pengalaman berbisnes pun. Tapi, tanggapan saya silap. Dalam bisnes, pengalaman bukan jaminan kejayaan. Yang paling penting adalah kita mahu atau tidak mahu. Juga dengan adanya ilmu dan mendapat bimbingan dari orang yang betul. Itu sahaja.

peluang kerja dari rumah 2015

Syarat untuk bekerja dari rumah

Peluang baik bagi anda yang mempunyai banyak masa terluang dan mempunyai talian internet dirumah. Anda berpeluang untuk memanfaatkan masa tersebut untuk menambah pendapatan anda. Namun begitu, anda juga perlu memenuhi syarat di bawah :

  • Boleh menggunakan komputer dan internet dengan baik
  • Mempunyai komputer atau laptop sendiri
  • Mempunyai akses internet di rumah
  • Berumur 18 tahun ke atas
  • Mampu bekerja sendiri tanpa sebarang pengawasan
  • Berupaya memahami dan mengikuti saranan dan tunjuk ajar yang diberi
  • Bersedia untuk bekerja keras
  • Bermotivasi dan mahu belajar perkara baru
  • Mempunyai disiplin diri yang tinggi
  • Proaktif

 Apa yang anda perlu tahu, kerja dari rumah adalah satu pekerjaan yang bebas (freelance). Ia memerlukan seseorang itu untuk menjadi serius dalam melakukan kerja, bermotivasi tinggi dan sanggup berusaha keras. Kerja yang anda lakukan juga tidak terikat dengan sebarang kontrak dan waktu kerja anda adalah fleksibel. Terpulang pada diri sendiri. Kerana itulah saya mengatakan kerja ini untuk mereka yang bersemangat waja dan boleh bekerja tanpa pengawasan.

 Realitinya, untuk konsisten melakukan kerja ini tidak mudah. Tetapi ia hanya pada permulaan sahaja. Anda perlukan panduan khusus (ini saya akan ajar kemudian dari semasa ke semasa). Bukan hanya main redah sahaja seperti anda masuk ke kilang untuk meminta kerja.

Mengapakah anda mesti bina kerjaya dengan YES?
Berikut adalah 9 kelebihan yang YES (Young Enterpreneur System) mampu tawarkan kepada anda :

peluang kerja dari rumah

  1. Kerjaya tanpa pejabat
  2. Kerjaya tanpa pakaian rasmi
  3. Masa kerja yang fleksibel
  4. Pendapatan tanpa batasan
  5. Mampu membuat pilihan sendiri
  6. Mempunyai kebebasan masa
  7. Peluang hidup lebih sihat
  8. Mempunyai lebih masa dengan Allah dan keluarga
  9. Bekerja tanpa perlu mendengar arahan orang lain

Anda mahukan semua di atas? Jika kita mampu mendapatkan semuanya dalam 1 masa, mengapa harus memilih, bukan?

Berikut adalah beberapa individu yang telah berjaya menjana pendapatan dengan YES program hanya dalam masa 1 bulan berusaha. Bulan May yang lepas merupakan bulan pertama mereka menyertai YES program ini. Pendapatan berbeza-beza mengikut kesungguhan dan kerajinan ya.

peluang kerja dari rumah

peluang kerja dari rumah

peluang kerja dari rumah

Adakah anda individu seterusnya yang bakal menjana pendapatan 4 dan 5 angka sebulan?

Jika anda rasa anda layak untuk menyertai kerjaya masa depan ini, anda boleh hubungi saya di 019-4771733 atau email ke norhanita@yourfabulousmama.net.

Facebook Comments:
Peluang Kerja Dari Rumah Dengan Kelebihan YES

View Comments

  • ohh..

    itu kelebihan YES rupanya.

    baru lah tahu ni.

  • Hai..nak tanya,kalau saya nak join dengan YES, ada yuran kena bayar ke? TQ

    • Hai Cik/Puan Helen, oh program YES ini dah tamat pada penghujung tahun 2015. Ada program lain ditawarkan untuk tahun 2016 ini. Untuk keterangan lanjut hubungi saya di 019 - 477 1733.

Recent Posts

11 Makanan Tinggi Vitamin E Yang Perlu Ada Dalam Diet Anda Setiap Hari
  • Nutrisi Vitamin

11 Makanan Tinggi Vitamin E Yang Perlu Ada Dalam Diet Anda Setiap Hari

Vitamin E adalah sejenis antioksidan yang sangat penting untuk kesihatan tubuh badan manusia. Selain vitamin… Read More

11 months ago
Atasi Sembelit Ketika Hamil Supaya Tidak Kena Buasir di Kemudian Hari
  • Ibu Mengandung

Atasi Sembelit Ketika Hamil Supaya Tidak Kena Buasir di Kemudian Hari

Hari ini saya nak berkongsi satu masalah yang biasa dialami oleh ibu hamil iaitu sembelit.… Read More

1 year ago
Amalkan Sedekah Subuh Hatta RM1. Salah Satu Cara Menjemput Rezeki!
  • Umum

Amalkan Sedekah Subuh Hatta RM1. Salah Satu Cara Menjemput Rezeki!

Assalamualaikum, Hai semua. Semoga sihat dan dalam rahmat Allah sentiasa. Pagi ni Allah gerakkan hati… Read More

1 year ago
Shaklee Master Coordinator ‘s Luncheon @ Mandarin Oriental KL
  • Bisnes Shaklee

Shaklee Master Coordinator ‘s Luncheon @ Mandarin Oriental KL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hai semua. Lama rasa saya tak update blog ni. Bukan dah… Read More

1 year ago
Makanan Penambah Tenaga Ibu Menyusu
  • Ibu Menyusu

Makanan Penambah Tenaga Ibu Menyusu

Assalamualaikum Hai semua. Hari ni saya nak berkongsi dengan anda semua  makanan penambah tenaga ibu… Read More

2 years ago
Diet Secara Sihat : 10 Minggu Diet, Capai BMI Normal, Turun 12 Kg
  • Diet

Diet Secara Sihat : 10 Minggu Diet, Capai BMI Normal, Turun 12 Kg

Diet Secara Sihat Dengan Cinch Shake 10 MINGGU DIET, CAPAI BMI NORMAL, TURUN 12 KG… Read More

2 years ago