Saya merupakan pengedar shaklee di kuantan, pahang. Sudah berkeluarga dan mempunyai 3 orang cahayamata yang comel belaka. Kisah saya dengan Shaklee bermula pada tahun 2013, kira-kira 2 tahun yang lalu. Anak sulung saya, Dina, 3 tahun, pada masa tu penghidap Ekzema Atopic pada tahap yang sangat teruk.
pengedar shaklee kuantan

Dah macam-macam yang saya usahakan untuk Ekzema Dina tapi langsung takde perubahan. Hampir semua cream Dina dah cuba dan doktor kata lebih baik berhenti kerana cream untuk pesakit ekzema kebiasaannya ada steroid.

Steroid untuk redakan radang je dan bukan pun untuk menyembuh. Lagipun, kita juga tahu, steroid tidak elok untuk kesihatan terutama untuk kanak-kanak jika diambil untuk tempoh masa yang lama. Suatu hari…

Pengedar Shaklee Di Kuantan: Konsultasi Percuma & Berterusan

Suatu hari, saya ternampak di facebook tentang Set Cadangan Untuk Kanak-kanak Ekzema iaitu OmegaGuard dan Mealshake. Saya membuat bacaan sedikit tentang suplemen Shaklee ni. Setelah berpuas hati bahawa ia semulajadi dan selamat diambil, ditambah dengan maklumbalas daripada pengguna-pengguna Shaklee sendiri, tanpa berfikir panjang, saya terus hubungi pengedar tersebut untuk menjadi ahli Shaklee dan mengambil set tu. Yelah, demi kesihatan anak, takkan kita nak berkira kan?

Dengan izin Allah, tak sia-sia 2 minggu je ambil set tu ekzemanya makin kurang dan hilang..happy sangat sebab ambil produk yang semulajadi, pastu cepat kesannya.Saya teruskan pengambilan Omegaguard dan Mealshake untuk Dina.

Sepanjang menjadi pengedar sah Shaklee ni saya juga mengambil Vitamin C, Ostematrix, Omega Guard, Mealshake, ESP, alfalfa, herb lax, cinch, zinc, b complex dan household cleaner Basic h. Semasa berpantang, saya mengambil set lengkap berpantang dan tak pernah rasa sesihat seperti sebelum ni.

Produk Shaklee beri kesan terbaik untuk tubuh (dalaman dan luaran), alhamdulillah jarang sangat jatuh sakit.Memanglah takkan tukar produk lain. Bertenaga sangat. Saya tak letih walaupun saya pergi kerja berjalan kaki, naik tangga turun tangga. Bayangkan saya menghantar dan menjemput anak-anak ke sekolah dengan hanya berjalan kaki. Suami saya yang bekerja di lapangan (site), sering keluar masuk hutan, dah tak “pancit” lagi selepas mengambil vitamin Shaklee.

Baca Juga :  7 Tips Atasi Kulit Kering Dan Bersisik Di Kaki

Setelah jatuh hati dengan produk Shaklee dan betul-betul yakin bahawa ia semulajadi, selamat dan berkesan, saya mengambil keputusan untuk serius menjalankan bisnes bersama Shaklee bagi mencapai impian hidup saya. Saya juga sangat bersedia untuk berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan anda di blog saya iaitu www.smartvitamin.blogspot.my

pengedar shaklee kuantan

Anda boleh menghubungi saya di talian 014-8222310 untuk mendapatkan produk shaklee bagi area Kuantan pahang dan kawasan sekitarnya. Bagi pelanggan saya, saya menjanjikan khidmat nasihat percuma dan konsultasi berterusan berkenaan hal ehwal kesihatan dan produk Shaklee.
Anda juga dialu-alukan untuk menyertai keluarga besar Shaklee kami yang terdiri daripada lebih 50 orang Master di bawah rangkaian Jutawan Shaklee. Tidak kira sekadar makan sendiri ataupun untuk menambah pendapatan samada secara sampingan ataupun secara sepenuh masa. Bimbingan akan diberikan melalui online dan offline.
Hubungi saya untuk maklumat lanjut.
Facebook Comments:
Pengedar Shaklee Di Kuantan Paling Awesome

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.