Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Saya Seri Melati, Pengedar Shaklee Kulim, Lunas, Karangan, Mahang, Bukit Mertajam. Almost kesemua produk2 Shaklee buatkan sy jatuh cinta❤️..& setiap produk mempunyai kebaikan & kelebihan tersendiri..

Tapi… Yang paling sy jatuh cinta bila pertama kalinya adalah Prosante Shaklee. Apabila mencuba syampu Prosante kulit kepala saya semakin sihat.. alhamdulillah tiada lagi mimpi ngeri gatal kulit kepala…

Actually pernahlah sebulan jugak saya tak pakai syampu Prosante ni.. Sebabnya syampu dah habis.. Stock yang dekat rumah pun semua setel dibeli oleh customer..

Asyik tangguh tangguh beli sampai terlupa nak beli..Selama tak pakai syampu Prosante ni saya pakai syampu jenama lain dan memang saya rasa kelainan bila dah cuba prosante bila stop pkai jenama lain kulit kepala saya kembali gatal seperti sedia kala..mimpi ngeri berulang kembali?

Allahhhhhhhhh.. Seriously jauhhh sangat beza dia pakai dua jenis syampu ni tau ?

Apa yang beza?

? Selalu lepas syampu dengan syampu S (bukan nama sebenar) kulit kepala mesti still rasa gatal gatal even baruuuu je lepas syampu rambut. Tapi lepas syampu dengan Prosante ni, wallahi saya tak tipu, langsung tak gatal kulit kepala lepas syampu

? Selalu syampu dengan syampu S (bukan nama sebenar) mesti kena syampu setiap hari.. Kalau tak kulit kepala akan jadi sangat sangat berminyak! Tapi kalau pakai Prosante ni, 2-3 hari tak syampu rambut masih tak berminyak. Tapi saya syampu everyday n selang sehari laaa even pakai prosante pn hehe.. Jarang sangat sampai 3 hari tak syampu kecuali travel lupa bawak syampu ?

? Selalu kalau syampu pakai syampu S , rambut & kulit kepala sure berbauuuu.. Tak suka betul bau kalau lepas bukak tudung.. Especially kalau hari panas.. Tudia aih bau dia ?
Tapi bila pakai Prosante ni saya pernah pakai tudung terus tak sempat nak keringkan betul2.. Amazingly rambut tak busuk langsung!

Serik dah lepas nih.. Takmau dah la terputus stok cenggini sampai kena beli syampu jenama lain.. ?

Highly recommended untuk guna sekali dengan conditioner dia untuk hasil yang laaaagi terbaik ?

Itu hanya 1 kisah cinta saya dengan Shaklee. Ada banyak lagi sebenarnya. Kalau saya cerita 3 hari 3 malam tak habis. hihih…
Pengedar Shaklee Kulim, Lunas, Karangan, Mahang, Bukit Mertajam

Di antara keperluan yang Shaklee dapat bantu :

  • Ibu menyusu yang ada masalah penyusuan
  • Wanita hamil yang ada masalah hb rendah, anemia
  • Ibu berpantang samada normal atau pembedahan
  • Individu yang sering keletihan dan tiada tenaga
  • Individu yang ada masalah berat badan berlebihan
  • Individu yang ada masalah jantung, buah pinggang, sendi, tulang belakang dan lain-lain
  • Individu yang baru lepas menjalani pembedahan
  • kanak-kanak yang sering tidak sihat, sembelit dan ada masalah untuk fokus
  • Individu yang ada masalah mata rabun, mata mering, katarak
  • Pesakit kanser
  • Individu yang ada masalah cyst, fibroid dan polyps
  • Suami isteri yang ingin memperbaiki hubungan seksual
  • Individu yang ada masalah kulit kering, jerawat, jeragat, kulit kusam, berparut, tona tidak sekata dan gelap
  • Individu yang mempunyai masalah 3 serangkai : diabetes, darah tinggi, kolesterol
  • Individu yang ada masalah gastrik
  • Individu yang ada apa-apa masalah kesihatan, kronik atau tidak
  • Semua yang ingin kekal sihat dan ingin menjaga kesihatan dengan pengambilan suplemen tambahan
Baca Juga :  Pengedar Shaklee Pantai Dalam, Desa Petaling, Pudu, Bandar Sunway, Petaling Jaya

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee mengikut keperluan anda, hubungi  Seri ya

SMS | Whatsapp : 0194182215

Anda layak mendapat konsultasi berterusan jika membuat pembelian dengan saya

– Seri Melati –
Pengedar Shaklee Kulim, Lunas, Karangan, Mahang, Bukit Mertajam

Facebook Comments:
Pengedar Shaklee Kulim, Lunas, Karangan, Mahang, Bukit Mertajam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.