Anda penggemar Domino’s Pizza? Kami juga peminat dan penggemar Domino’s Pizza. Tahu tak tentang promosi 2015 Domino’s Pizza yang terkini? Jika tidak.. mahu tak saya beritahu cara bagaimana untuk jimatkan wang poket anda? Bagaimana tentang “Dapatkan 2 keping pizza pada harga 1 keping pizza”?, Wow! Sangat berbaloi-baloi kan? Jika mahu tahu rahsianya, yourfabulousmama.net akan kongsikan info dan tipsnya di sini.

Dominos pizza buy 1 get 1 free

Promosi Domino’s Pizza 2015: Dapatkan 2 keping pizza pada harga  1 keping pizza

Biasa kita baca Domino’s Pizza beri kupon setiap kali kita membuat pembelian dengan mereka, kan? tahukah anda ada lagi 1 cara untuk kita berjimat?

Caranya adalah dengan membeli Express Card Domino’s.

promosi kad domino pizza 2015
Kad Express Domino’s 2015 : Beli 1 Percuma 1 Sepanjang Tahun

Tips: Beli seawal mungkin. awal-awal tahun beli. Elakkan beli di hujung tahun. nanti rugi. kenapa?

Kerana kad itu valid untuk 1 tahun, bukan bermula dari tarikh kita beli, tetapi tarikhnya tetap dari 1/1/2015 – 31/12/2015. Kalau kita beli kad pada 1 Januari 2015, maka dapat 12 bulan penggunaan. Dan kalau beli pada 1 Disember 2015, hanya dapat guna sebulan sahaja, baik pinjam kad saya hehe. Sebabnya walau apa-apa cara sekalipun, kad tu memang tetap expired pada 31 Disember 2015. Walaupun promosi Domino’s Pizza ni valid sehingga hujung tahun, tetapi kad yang ada adalah terhad, ‘First Come First Serve’. So, jangan terlambat. Nanti gigit jari. hehehe

Sedikit info tentang Express Card Domino’s ini :

  • Pembelian kali pertama : RM50
  • Renew kad : RM30 (kad yang lama jangan dibuang. Anda perlukan kad itu untuk tujuan renew semula nanti. Kalau hilang, kena beli baru. rugilah)
  • Promosi domino pizza ini hanya untuk Pizza sahaja. beli set kombo dan promosi lain tak boleh.
    • Beli 1 Pizza Large, Percuma 1 Pizza Large
    • Beli 1 Pizza Regular, Percuma 1 Pizza Regular
    • Beli 1 Pizza Large, Percuma 1 Pizza Regular (yang ni saya fikir rugilah sape yang beli. hehehe. sape yang nak ambil Pizza Regular kalau boleh dapat Pizza Large secara percuma, kan?)

Wajib tunjuk kad ni semasa membuat order. kalau tak dapat tunjuk, tak dapat  FREE Pizza.

Owhh… lagi satu. Kalau anda beli sebelum 31 march 2015, anda akan dapat Voucher FREE Pizza saiz Regular berharga RM24.80. Penjimatan berganda tu. ahaha.. Domino’s Pizza patut bayar saya ni sebab buat promo tak berbayar untuk mereka. :)))

OK Sekarang… baca baik-baik. Kalau nak beli kad Express ni, apa perlu anda buat?

register-express-card

  1. Pergi ke Website Domino’s Pizza

  2. Log-in akaun anda (jika anda pengguna baru, sila klik REGISTER NOW untuk mendaftar keahlian kad)

  3. Klik MENU dan pilih REDEEM COUPON & EXPRESS CARD

  4. Klik Purchase EXPRESS CARD. Boleh pilih nak beli baru atau nak renew kad anda. Just ikut aje arahan yang tertera di skrin anda. (walau mereka kata mereka boleh buat delivery, selalunya kita kena pergi pick up sendiri kad tu dia Domino’s Pizza yang terdekat. Jadi sila simpan kad lama dan print transaksi pembelian)

Ahaa.. itu kalau online lah sebab sekarang kan semua di hujung jari. Tapi, kalau tak nak beli online, boleh aje walk-in sendiri ke mana-mana cawangan terdekat Domino’s Pizza dan beritahu dekat kaunter nak beli Express Card Domino’s. Senang kan?

So, rasa-rasanya berbaloi tak promosi domino pizza ni? Kalau rasa berbaloi, cepat-cepat beli tau.

Semoga membantu. Saya nak minta bantuan boleh?

Jadi Follower di Blog saya ni dan tinggalkan link blog anda untuk saya follow semula. thanks in advanced! ^___^

Facebook Comments:
Promosi Domino Pizza 2015 : Rahsia Saya Dapatkan 2 Keping Pizza Pada Harga 1 Keping

8 thoughts on “Promosi Domino Pizza 2015 : Rahsia Saya Dapatkan 2 Keping Pizza Pada Harga 1 Keping

  • December 5, 2015 at 10:53 am
    Permalink

    I just weren’t able to depart your site in advance of recommending that . sarpino’s pizzawe truly adored the usual information and facts an individual supply within your guests? Will probably be just as before typically so that you can look at new threads

    Reply
  • December 30, 2015 at 8:23 pm
    Permalink

    Let me right away get your own rss or atom once i cannot to find your own e-mail membership web page link or maybe e-newsletter program. Do you have just about any? Kindly well then, i’ll realize making sure that I really could sign up to. Many thanks.. pizza

    Reply
  • October 11, 2016 at 1:05 pm
    Permalink

    Kalau beli 5 so free 5 la?

    Reply
    • October 11, 2016 at 1:44 pm
      Permalink

      Pandainya. tertakluk kepada terma & syarat. Jangan makan banyak-banyak, pos satu kat akak ye. hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.