Promosi Shaklee November 2019

#1 : ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder

Superjimat! Beli 6 percuma 1 atau beli 2 diskaun 5%

Order ESP Sekarang!

Order ESP Sekarang!

#2 : Youth Skincare : Travel Set

Order Youth Sekarang!

Baca Juga :  Pengedar Shaklee Kulim Kedah - Since 2011

Manfaat & Perbezaan Shaklee :

  • Memadamkan sedekad penuaan
  • Dibangunkan secara klinikal oleh pakarpakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit.
  • produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal – memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.
  • Terbukti secara klinikal selamat, tulen dan berkesan. anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan
  • Mengatasi masalah kulit berkedut, saiz pori besar, tona kulit tidak sekata, meningkatkan keanjalan, memperbaiki tekstur kulit, mengatasi masalah hiperpigmentasi, meningkatkan seri kulit dan mengatasi kekenduran kulit.
  • dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.
  • telah diuji dengan lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat.

Order Youth Sekarang!

#3 : Zinc Plus

Order Zinc Plus Sekarang!

Penyokong Metabolik Semulajadi

Kod Produk: 11009 (120 tablets)

Zink adalah mineral surih yang dijumpai hampir di dalam setiap sel badan dan komponen di dalam lebih daripada 200 enzim. Sebagai sebahagian daripada tindak balas enzim, zink terlibat dalam pelbagai aktiviti biokimia termasuk pencernaan protein, metabolisme asid amino, penghasilan tenaga, metabolisme tulang, penggunaan vitamin A, penghasilan hormon.

Zink sangat penting dalam mengekalkan fungsi badan yang betul, menyokong pertumbuhan sel untuk rambut, kuku, kulit yang sihat mempromosikan kesihatan tubuh.*

Order Zinc Plus Sekarang!

Dapatkan Promosi Shaklee November 2019 ini segera selagi stok masih ada. Konsultasi dan panduan pengambilan diberikan dengan setiap pembelian suplemen shaklee dari kami.

Untuk pertanyaan lanjut:

– HUBUNGI –

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Klik Direct Link Whatsapp:

019 – 477 1733

Shaklee ID
866451

Facebook Comments:
Promosi Shaklee NOVEMBER 2019

One thought on “Promosi Shaklee NOVEMBER 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.