Promosi Shaklee 2020 (1 – 31 Mac 2020)

(1) Res-V

Promosi sempena pelancaran produk baru tahun 2020.

Produk yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia, khas untuk Malaysia. 30% lebih berkuasa berbanding Vivix. Tahan 24 bulan. Tidak perlu disimpan di dalam peti ais. Mudah dibawa kemana-mana.

(2) Beli 1 Zinc Plus Percuma 1

Bulan terakhir untuk mendapatkan Zinc Beli 1 Percuma 1. Peluang terakhir anda bulan ini.

(3) Jom Shaklee

Kesemua Set diatas melayakkan anda untuk mendapat keahlian Shaklee secara percuma. Diskaun 20% + 10% = total 30% diskaun.

 

(4) Daftar Ahli Shaklee

Kini daftar ahli Shaklee hanya sebanyak rm35 sahaja. Pengurangan sebanyak RM30 berbanding sebelum ini.

Untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma, anda hanya perlu membuat belian minima anggaran rm350-rm380 sahaja.

Order via whatsapp :

daftar keahlian shaklee

Facebook Comments:
Promosi Shaklee 2020 – Mac
Baca Juga :  Promosi Shaklee Disember 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.