Wanita mana yang tidak mahu kelihatan cantik. Ia merupakan aset dan mempu menambah keyakinan dalam diri. Selepas bersalin, ramai ibu yang kelihatan pucat tidak bermaya. Kulit juga kelihatan kusam. Salah satunya adalah kerana amalan berpantang yang terlalu ketat.

Ibu mungkin tidak mendapat nutrisi yang secukupnya. Namun, bagi yang rajin mencari ilmu, mereka pasti tahu, pengambilan nutrisi yang lengkap mampu mengembalikan semula kesegaran tubuh dan mencantikkan kembali kulit yang kusam.

Tidak ketinggalan kepada ibu ini. Yong Hafieza telah menjumpai rahsia kulit cantik selepas bersalin. Dengan mengambil vivix dari Shaklee yang kaya dengan polifenol termasuk resveratrol, beliau telah berjaya mendapatkan kulit yang cantik, cerah berseri. Jom kita baca pengalaman beliau sendiri.

Rahsia Kulit Cantik Selepas Bersalin : Vivix Suplemen Terbaik Untuk Ibu Berpantang dan Kulit Cerah Berseri.

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..

Alhamdulillah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 minggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dengan kakak dan abang dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..

Yang paling terasa seronok sangat bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tegur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…


Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…

Suami sendiri pun perasan..saya ingat dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendiri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dah tak kusam macam dulu lagi…

Vivix memang terbaik..

Oleh : Yong Hafieza

Asalnya Yong Hafieza ambil vivix sebagai suplemen alternatif untuk pulihkan kesihatan selepas bersalin. Tapi banyak pula manfaat lain yang beliau dapat. Antara kebaikan yang Yong Hafieza dapat dengan mengambil Vivix adalah :

  • Luka bersalin cepat sembuh
  • kuning bayi turun dengan cepat
  • Tiada lagi kulit kusam
  • Kulit lebih cerah berseri
  • Parut lama semakin pudar

Anda mahukan kesan yang sama  seperti ibu ini? Dapatkan vivix segera.

Wajib baca : Suplemen Untuk Kulit Cantik: Hanya Dengan Resveratrol? Macam Tak Percaya

Order

Perlukan Bantuan?

Jika anda mempunyai masalah untuk membuat ORDER Vivix secara online, boleh hubungi saya untuk bantuan lanjut.

– HUBUNGI –

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

Klik Direct Link Whatsapp:

019 – 477 1733

Shaklee ID
866451

daftar ahli shaklee daftar keahlian shaklee

Wajib baca : Manfaat Ahli & Cara Daftar Ahli

Facebook Comments:
Rahsia Kulit Cantik Selepas Bersalin : Ibu Ini Berkongsi Rahsianya
Baca Juga :  Tidak Cukup Untuk Atasi Sembelit Ketika Berpantang Dengan Air & Oren Sahaja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.