Trip Bangkok 2016 : Shaklee Star Asia

Buat julung-julung kalinya Shaklee Malaysia memperkenalkan trip international khusus untuk pengedar-pengedar Shaklee yang berkelayakan. Ia merupakan trip selama 4 hari 3 malam dan di tanggung sepenuhnya oleh pihak Shaklee Malaysia. Senang cakap, pergi bawa diri ajelah. Bertuahnya mereka.

trip bangkok 2016 shaklee star asia

Destinasi pilihan untuk cycle pertama ini adalah di Bangkok, Thailand. Bangkok sangat terkenal dengan kisah sejarahnya, makanannya yang sedap-sedap, tempat membeli belah yang dikira seperti “syurga dunia” dan pemandangan yang indah-indah.

Begini caranya…

Walaupun anda biasa mengikuti trip Bangkok, namun, pengalaman bercuti sendiri dengan percutian ditaja oleh pihak Shaklee mungkin tidak akan sama. Layanan yang diberikan, jika saya ambil kira daripada pengalaman-pengalaman saya yang lepas-lepas bersama trip Shaklee, InsyaAllah 5 bintang kerana pihak Shaklee sangat menghargai para pengedarnya.

Masih tak dapat bayangkan keseronokannya? Apa kata saksikan dahulu video di bawah dan rasai sendiri “aura”nya.

Best tak? Saya tengok berulang-ulang kali sebab jeles dengan mereka-mereka yang bakal pergi.

Owh ya. Trip ini juga akan merangkumi “Fabulous Gala Dinner” yang kalau tanya saya best atau tidak, jawapan saya SUPER BEST. Saya tahulah kerana saya sudah banyak kali menghadiri Gala Dinner anjuran Shaklee. Layanan makanan “course by course” Shaklee selalunya tidak pernah menghampakan dan tidak pernah habis. Sebab banyak sangat untuk dimakan. Selalunya kami pilih yang best-best aje (kita boleh tengok menunya nanti di atas meja..hehe)

Ia merupakan peluang yang datang sekali sahaja seumur hidup. Sungguh, peluang yang bagus tidak datang banyak kali. Jadi, pastikan anda tidak terlepas peluang ini. Mulalah dari sekarang dan jadilah antara bintang-bintang Shaklee yang Cemerlang agar anda juga dapat menyertai trip ini pada tahun hadapan.

Trip PERCUMA ini diberikan KHAS kepada para pengedar Shaklee yang layak terutama anda yang baru ingin berjinak-jinak dengan dunia perniagaan Shaklee.

Berminat? Mari sertai kami.
Tidak kira dimana anda berada.

Master Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Bisnes Mentor
Whatsapp | SMS | Call : 019.477.1733

Facebook Comments:
Rebut Trip Bangkok, Thailand 4H3M 2016
Baca Juga :  Itinerary Percutian Ke Italy Bertaraf 5 Bintang Secara Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.