Buat Pada 27 September 2017 yang lalu, saya menerima panggilan dari seorang prospek. Beliau adalah seorang bekas pesara LHDN yang mengadu mempunyai masalah sakit slipped disc.

Beliau telah menghubungi saya kerana terkesan dengan artikel cara menyelesaikan masalah slip disc yang telah saya kongsikan pada awal dulu.

Beliau sangat minat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Set Slipped Disc Shaklee. Saya terima dengan rasa yang sangat terbuka dan gembira.

Konsultasi eksklusif secara lanjut saya panjangkan di dalam Whatsapp untuk memudahkan lagi penerangan secara lebih terperinci mengenai info masalah dan cara penyelesaiannya.

Setelah saya berikan info yang berkaitan, beliau bersetuju untuk mencuba Set Lengkap Slipped Disc Shaklee ni yang mengandungi Vivix, Omegaguard dan Ostematrix.

Beliau juga berminat untuk terus menjadi ahli Shaklee untuk dapatkan penjimatan harga yang terbaik.

Set Lengkap Slipped Disc

Orang lama, memang pemikiran jauh ke depan. Beliau ada impian.

Jika betullah produk Shaklee ni betul-betul bagus dan berkesan, beliau mahu perkenalkan pada lebih ramai orang yang juga mempunyai masalah yang sama seperti beliau.

Dalam hati, saya memang berdoa, semoga Allah beri kesembuhan. Amiin.

Tanpa banyak soal, beliau terus bank-in duit kepada saya dan saya juga tanpa membuang masa terus mendaftarkan ahli dan membuat belian menggunakan ID beliau.

Selepas 2 hari, barang pun selamat tiba. Syukur.

Dan.. Seperti biasa. Setiap belian produk Shaklee, saya memang sertakan dengan panduan pengambilan. Walaupun Shaklee ni hanyalah suplemen tambahan.

Namun, dengan pengambilan yang betul, pada masa yang betul adalah sangat perlu. Tambahan pula jika anda ada mengambil ubat-ubatan dari klinik atau hospital

Baca Juga >> 7 Cara Mengurangkan Sakit Slip Disc Tulang Belakang

Sakit Slipped Disc Pulih Selepas 2 Bulan 

Pada 2 Disember 2017, setelah 2 bulan pengambilan Set Lengkap Slipped Disc Shaklee ni, Encik Sharef memberi feedback yang buat saya rasa sangat gembira.

Asalammualaikum Norhanita. Ingin saya memaklumkan bahawa suplemen yg saya ambil tempoh hari nampaknya berkesan untuk rawatan slip disc.

Saya bercadang untuk berniaga produk Shaklee ,tapi masaalahnya saya tidak tahu bagaimana nak bermula dari mana.

Cara mana nak perkenalkan produk Shaklee?Kepada siapa saya perkenalkan ? Boleh bagi cadangan ??

testimoni slip disc

Anda tak cuba, anda pun tak tahu. Usah biar diri bersangka-sangka. Allah pun tak suka. Adalah lebih baik mencuba dari tak mencuba.

Kalaupun tak jadi apa-apa. Anda tak rugi kerana telah mencuba. Tapi jika berkesan, anda juga yang untung. Saya disini tidak untung dan juga tidak rugi. Saya masih juga disini, setia membantu mereka yang memerlukan bantuan saya. Insya Allah.

Jom Order Shaklee Dengan Saya

Dapatkan SET LENGKAP SLIPPED DISC anda sekarang. Lebih cepat anda bertindak, lebih cepat anda dapat rasai kesannya.

– HUBUNGI –

Norhanita Mohd Yusof
Shaklee Certified Product Trainer

SMS / Call / Whatsapp:
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net

Shaklee ID:
866451

Facebook Comments:
Syukur Sakit Slipped Disc Semakin Berkurangan Selepas Amalkan Ini…

Leave a Reply

Your email address will not be published.