Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hai semua. Lama rasa saya tak update blog ni. Bukan dah tak buat Shaklee. Masih aktif seperti biasa di media sosial.

Baru-baru ni, Shaklee buat luncheon di Hotel Mandarin Oriental KL. Khas untuk Shaklee Master Coordinator di Shaklee dan juga ambil peluang meraikan Masters baru yang baru “dilahirkan” di Shaklee. Alhamdulillah. Makin bertambah Masters dalam Family Besar Shaklee kami.

Biasa kita buat event malam kan? Tapi sebab Covid-19 ni, terpaksa buat siang. Tambahan lagi, lama betul takde event Shaklee. National Convention pun terpaksa di batalkan sebab Covid-19. Lain betul rasanya bila mana tiap-tiap tahun kita attend event, tapi kali ni tak dapat nak attend sebab Covid-19 ni. Positif je lah. Pasti ada hikmahnya kan. Insya Allah.

Dekat luar dewan, sebelum majlis bermula. Kita bergambar dulu dengan teman-teman Masters lain di bawah iReach Family.
Dengan bisnes partner. hehe..
Suasana dalam dewan. Duduk dalam tu rasa macam suasana malam. Biasa event Shaklee ni Dinner malam-malam.
Meja kami. Duduk sekali dengan masters Lydzar & Din
Luncheoun kan? Tak lengkap kalau tak share apa menu kami pada hari tu. Alhamdulillah.. Semua sedap.
Masa ni President Shaklee Malaysia, Mrs Helen Lam tengah berkongsi tentang perkembangan sale Shaklee Malaysia. Tahun 2020 menyaksikan peningkatan yang sangat ketara berbanding 2019. Lebih ramai rakyat Malaysia yang menerima bonus bulanan dan menjana pendapatan tambahan setiap bulan.
Income bulanan leader-leader di Shaklee. Sebulan ya.. bukan setahun.
Dapat Personalized Gift Box. Yeay!
Antara barisan masters yang hadir sabtu lepas. Sikit je ni. Ada yg takde dalam tu. Ada yang tak dapat attend especially yang sabah sarawak dan kawasan yang kena PKPD
Selit sikit. Gambar belakang tabir. Barisan-barisan photographer Shaklee yang bertungkus lumur bekerja hari tu untuk capture every precious moments kami. TQ Shaklee.

Syukur sangat kenal dengan Shaklee. Dalam keadaan ekonomi  yang tak menentu sekarang ni, banyak orang hilang dan terjejas sumber pendapatan bulanan mereka. Tapi kami di Shaklee semakin bertambah dan semakin kukuh.

Terbukti semasa PKP, sale Shaklee Malaysia meningkat dengan sangat ketara. Bonus kebanyakan SID pun meningkat berganda-ganda. termasuklah bonus kami dan bonus bisnes partner FJM Families. Alhamdulillah.

Anda yang terjejas akibat Covid-19 ni, saya nak ajak anda juga untuk sertai keluarga Shaklee kami. Kita sama-sama bina bisnes Shaklee ni. Bukan sekadar untuk masa sekarang, tapi juga untuk masa depan anak-anak kita.

Adakah anda adalah Next Master Coordinator di Shaklee? Anda tentukan sendiri.

Whatsapp ya. Tak kira anda berada di mana sekali pun. Kita set appointment secara online atau offline untuk saya terangkan dengan lebih lanjut pasal bisnes Shaklee.

Facebook Comments:
Shaklee Master Coordinator ‘s Luncheon @ Mandarin Oriental KL
Baca Juga :  5 Tips Mudah Tingkatkan Prestasi Kerja & Bisnes Untuk Kecemerlangan

One thought on “Shaklee Master Coordinator ‘s Luncheon @ Mandarin Oriental KL

  • December 10, 2020 at 3:08 pm
    Permalink

    Perghh terbaiklah Luncheon. Semoga Leaders Shaklee terus dimurahkan rezeki.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.