1 2

SIAPA KAMI

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Selamat datang ke yourfabulousmama.net. Setinggi-tinggi terima kasih kerana anda telah mengunjungi laman blog ini. Semoga kandungan info dan perkongsian di dalam blog ini memberi 1001 manfaat kepada anda.

photo-sketch

Jatuh Cinta Untuk Kali Ke-2

Mula sebagai pengguna pada tahun 2010, Saya Norhanita Mohd Yusof kini merupakan seorang pencinta tegar Shaklee. Keistimewaan produknya dengan konsep ‘Always Works, Always Safe, Always Green’ menjadi faktor saya mula jatuh cinta kepada Shaklee.

Mengalami pelbagai masalah ketika mengandungkan anak yang pertama: Rasa letih, hampir pengsan, keputusan HB yang tidak baik, terpaksa berulang-alik ke klinik kerajaan untuk pemeriksaan susulan yang kerap, membuatkan saya hampir serik dan menjadi agak tertekan untuk memiliki anak lagi. Berdasarkan pemerhatian serta mencari maklumat secara perkongsian dunia maya dengan ibu-ibu lain tentang ilmu dan tips-tips ketika mengandung, saya mula diperkenalkan kepada produk Shaklee.

Percubaan demi percubaan membuahkan hasil yang positif. Kini saya seorang ibu kepada tiga anak yang aktif & sihat dan juga seorang **WAHM. Terima kasih dan setinggi-tinggi pujian & syukur kepada yang Maha Esa kerana memberi petunjuk dan jalan terbaik untuk saya. Dan atas kesedaran ini, saya membuka jalan dan memberi pelbagai perkongsian kepada anda tentang tips-tips dan panduan ibu mengandung. Opps..juga mengenai pelbagai info nutrisi lain yang saya kongsikan khas untuk anda.

Memiliki Perniagaan dan Empayar Dengan Shaklee

Memiliki bisnes sendiri adalah tidak asing bagi setiap orang di zaman yang serba mencabar ini, baik secara kecil-kecilan mahupun dalam skala yang besar.

Tahniah kepada diri anda! jika anda seorang businessman / businesswoman. Semoga anda berjaya dalam setiap apa yang anda lakukan. Saya menceburkan diri dalam bidang perniagaan Shaklee secara online ini telah hampir 4 tahun dan menimba pelbagai cabaran serta melalui pelbagai kaedah pembelajaran.

Bukan mengejar ganjaran kewangan yang ditawarkan semata-mata, aspek kebaikan produk yang terjamin berkesan dan selamat, latarbelakang syarikat utama yang kukuh, dan sistem perniagaan yang telus serta mesra pengguna merupakan titik tolak mengapa saya memulakan perniagaan sebagai pengedar Shaklee.

Kini saya mempunyai keluarga besar Shaklee dalam jaringan organisasi “FJM Families” yang terdiri daripada golongan ibu bekerja, pelajar dan surirumah sepenuh masa yang sama-sama jatuh cinta kepada Shaklee. Anda ingin merasai apa itu cinta Shaklee? mari sertai keluarga kami!

Siapa Saya

**WAHM – Work at Home Mum

Ini Kisah Saya Jatuh Cinta Pandang Pertama Dengan Shaklee

Tiada sebab untuk jatuh cinta jika tidak kerana ia sesuatu yang menarik perhatian dan serasi dengan kita. Betul tak?

Ini punca kenapa saya jatuh cinta dengan Shaklee.

Your Trusted Shaklee Independent Distributor,

Norhanita Mohd Yusof

Shaklee Certified  Product Trainer

Shaklee ID:
866451

Call / SMS/Whatsapp:
019 – 477 1733

Email:
norhanita@yourfabulousmama.net