Salam sejahtera semua.

Lamanya la hai tak update blog ini. Kali ni cerita tentang gala dinner baru-baru ni di US. Tema hollywood night. Hollywood la sangat kan..?? hihi.

Gala dinner ni adalah antara salah satu aktiviti yang shaklee aturkan untuk kami, para leader yang layak menyertai international vvip trips pada tahun ini atas usaha yang mereka lakukan pada cycle lepas.

Gala dinner ni secara amnya.. Makan-makan beradap. berpakaian ikut tema.. Diringi dengan nyanyian band jemputan khas. . Bestnya trip Shaklee ni, kita boleh bawa mak ayah, suami dan anak-anak. Kalau cukup syarat lah. Malam gala dinner ni, Shaklee siap raikan anak-anak. Juga ada majlis potong kek untuk member yang harijadinya jatuh pada bulan ogos ni lagi. Husband beruntung la sebab birthday dia ogos ni ramai orang sambut. Haha. Secara generalnya, akak bagi 5 bintang!

Birthday boy beruntung la ramai orang sambut birthday dia
Antara leader-leader iReach yang join trip Shaklee
Us! Danish mana? Tukang ambil gambar mama dengan abah.
Us
Hadiah dari Shaklee

 

Siap dapat gift lagi. Dan diselitkan dengan kata-kata semangat.

"A pen is more powerful than the keenest mind.write down your goals"

Reminder untuk saya. Reminder untuk semua. Tulis.. Tulis… Tulis.. Apa yg kita mahu dalam hidup kita. Set target. Supaya kita tidak hilang fokus. Supaya kita tahu apa yg kita nak cari dalam hidup ini.

InsyaAllah.. lambat atau cepat, kita tetap akan sampai ke destinasi yang kita dah target dengan syarat sabar dan tidak pernah kenal erti putus asa.

seronok sebab datang dengan rakan-rakan biz. dengan anak2 dan suami. kalau kita bercuti sorang-sorang… seronok tak?? sure la tak seronok.. tu la yang bestnya dengan group kami ni.. we are a big happy family.  :)))

 

Baca Juga : Shaklee Incentive Trip 2014 : Part 1 Perjalanan Pergi USA

Facebook Comments:
Trip Percuma Shaklee : Gala Dinner Shaklee Di USA Dengan Tema Hollywood Night
Baca Juga :  Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu, Hamil, Berpantang - Aktiviti SGL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.